2 załącznik(ów)
Katorga z ligą, czyli brakujący - MSVCR80.dll
Witam wszystkich.
Dosyć nieciekawa sprawa, lol mi śmigał przez cały czas beż żadnych problemów, aż do któregoś zimowego poranka - klikłem na skrót od ligi i wyskoczył mi ten o to przepiękny błąd.
Załącznik 331228
Oksik, myślę sobie - jak zawsze wejdę w google znajdę, wkleję do windows/system32. Tym razem nie pomogło. Zainstalowałem programy żeby zakutalizować sterowniki, wyczyściłem rejestry, instalowałem programy by te naprawiły jakieś błędy (dll suite i tak dalej), aktualizacja systemu nic.
Ktoś mi polecił odinstalować odinstalowałem microsoft visual C++ 2005 i tutaj zaczęła się udręka.
Odinstalowałem, próbowałem zainstalować na nowo - skucha. Teraz w ogóle nie mogę tego zainstalować.
Podczas instalacji wyskakuje error 1935 - obrazek niżej (obrazek z googli - mam to samo tyle że po polszku, bo dalej wierzę że się zainstaluje.. ale nic.)
Załącznik 331230
Format nie przyniósł rezultatów. Reinstall lola też nie, odpalanie ze zgodnością w innym trybie windowsa też, jako administrator tym bardziej.
I kompletnie nie wiem co mam zrobić. Instalowałem inne wersje, nie wiem. Może panowie ktoś coś z was doradzi.
/halp - sypię greenbagi ;-;