Cześć,
czy ktoś z Was orientuje się co stanie się z rzeczami w domku, gdy konto z postacią, która owy domek posiada, zostanie usunięte?
Interesuje mnie, czy rzeczy znikną natychmiast po dostaniu delete, czy może po jakimś czasie?
Dzięki za pomoc!
Wersja do druku
Cześć,
czy ktoś z Was orientuje się co stanie się z rzeczami w domku, gdy konto z postacią, która owy domek posiada, zostanie usunięte?
Interesuje mnie, czy rzeczy znikną natychmiast po dostaniu delete, czy może po jakimś czasie?
Dzięki za pomoc!
Roznie bywa, raz widzialem jak postac dostala delete jakos odrazu przed SS i po SS mozna bylo juz domek licytowac a za drugim razem postac jakos wczesniej dostala delete i mozna bylo wchodzic do domku do SS'a ale czy itemy znikaja z niego tego nie wiem
była już taka sytuacja z tym polakiem, co dostał deletla (zapomniałem nicku)
Wszystkie itemki przepadają, nie da się wejść do domku. Później na licytacji pojawia się czysty domek.
Znikają po ss'ie. Tak jak wszystko w Tibi się dzieje.
Dokladnie jak wyzej. W momencie usuniecia postaci domek traci ownera, czyli przepadaja wszystkie invy i nie wejdziesz inna postacia do niego. Do ss mozesz jeszcze ogladac sobie itemy. Po nim wszystko znika, a domek mozna licytowac.