Witam.
Mianowicie szukam jakiegos spoczko swiata na open pvp poniewaz na moim serwie za duzo panoszy sie brazoli :( , chce zrobic transfer 220 ed. Ktos przyjmie pod skrzydla ?:)
Wersja do druku
Witam.
Mianowicie szukam jakiegos spoczko swiata na open pvp poniewaz na moim serwie za duzo panoszy sie brazoli :( , chce zrobic transfer 220 ed. Ktos przyjmie pod skrzydla ?:)
cze, jak chcesz się trochę pobić troche poexpać to zapraszam aurea gildia hit them up
Jeśli potrafisz angielski to zapraszam na Kenore, jestem vice w neutral guild, wymagany angielski i teamspeak. Głównie ludzie z UK, Szwecji i Polski. Szybko się expimy i wieczorami są jakieś wspólne hunty :)
Jeżeli masz poziom 200+ to polecam Olympa, bardzo friendly server, brak botów :-)
wszystko tylko nie ten jebniety server olympa omijaj to szerokim łukiem
Olyma to non-pvp a kolega pytał o serwer open-pvp. Jak napisał pan up:A jeśli na poważnie planujesz transfer to zapraszam na Rowanę. Mam 216 MS'a i bliskiego kumpla 307 EK'a i byłbyś bardzo przydatny :)
Nie ma tutaj brazoli ani jakiegoś dominando, PA. Do tego dodam, że Lizard City NIE jest przeludnione :)
Clean
Hahaha właśnie dostałem hunta od polaczków z busted co liżą rowa brazolom :D więdz odradzam :D 1 przez 2 krzyczą payment payment 100kkkk bo na poty nie umieja zarobić xd takie z nich dominando że wyrzucają z expa :P
wiadomo ze antika
jedyny serwer gdzie oplaca sie grac takim levelem, wjebales 220 teraz mozesz zaczac grac jak czlowiek z innymi ludzmi. 850 ludzi w peaku
also teraz wszystkie te zmergowane servery sa pod dominacja chyba xD
a moze premia?;>
I co ktoś coś jakiś team?
Na premii gra garstka polaków, za transfer trzeba zapłacić paymenta dla brazoli.
Na Premii jest obecnie wojna i brazole tracą kontrolę nad servem :) Bubba ich niszczy ze swoim teamem :)