-
X mouse button control.
Siemanko, czy jest możliwość ustawienia w tym programie przesuwania przedmiotów a po tym klikanie Enter? Dokładnie chodzi mi o to, że przesuwam np. 50 gp do bp, to mi z automatu kliknie enter i nie będę musiał już go klikać na klawiaturze. Czy to jest w ogóle legalne?
-
da się jeszcze przesuwać trzymając ctrl ale pewnie Ci to nie pomoże
-
A może jakiś właśnie bind który będzie automatycznie klikać CTRL gdy przesuwasz przedmiot?
-
@Super Predator ;
A jakbyś zbindował LPM ->Ctrl ? Zadziała tak?
Może Tibia będzie widziała jako LPM + Ctrl :D
-
zacznij grać na flashu na początku dziwnie się gra później już spoko
-
Właśnie nie wiem jak ustawić klikanie lewego przycisku myszy w tym programie. I nie chodzi mi o opcje, bo jest taka, ale o tą 'komendę' w {}, jak jest np. {CTRL}+{Lewy przycisk myszy}. Tak się da zrobić, ale nie znam komendy na to. Zna ją ktoś może?
@Edit
Znalazłem tą komendę, ale po wpisaniu {CTRL}{LMB} myszka nie działa gdy wciśniemy przycisk. Próbowałem już to odwracać, dawać czekanie np. 200 ms pomiędzy kliknięciami ale nie działa.
-
Spróbuj zbindować to na jakimś useless przycisku, np na klikaniu scrolla. Może pomoże :p
-
nie wiem czy wiesz, ale tam gdzie wpisujesz kod przycisku masz do wyboru kiedy dokładnie ma to działać (wciśnięcie, puszczenie etc) > lmb > puszczenie > sleep 200 > enter