Hej, czy są tu gracze serwerów z USA? Chciałem zapytać czy to prawda, że nie ma tam problemów takich jak ostatnimi czasy na serwerach europejskich? Wprost, czy nie ma lagów? Z góry dzięki, pozdrówki
Wersja do druku
Hej, czy są tu gracze serwerów z USA? Chciałem zapytać czy to prawda, że nie ma tam problemów takich jak ostatnimi czasy na serwerach europejskich? Wprost, czy nie ma lagów? Z góry dzięki, pozdrówki
Grałem kiedyś na amerykańskim serwerze i lagów jako takich nie było, ale ping był wyższy niż na europejskich.
@t0bby ;
Gram na Honerze, a raczej mam chara tam bo grać 190 druidem to strach - i myślę nad przeniesieniem na jakiś Europejski serwer - wnioski wyciągnij sobie sam ;D
Czyli mam niesamowite lagi
@Mari, dzięki za odpowiedź.
Ale to jest spowodowane słabym łączem z Polski, czy tym, że serwery Amerykańskie też się psują jak te Europejskie. Czy Amerykanie i Brazylijczycy również mają lagi?
@t0bby ;
Nie mam pojęcia... na Europejskich mam wszystko OK.
Brazylijczycy także mają lagi (oczywiście mniejsze niż my) na tamtych serwerach - do gry używają tzw. Tibia Tunnel ;)
Lwia czesc zycia gralem na amerykanskich serwerach i wydawalo sie ze nie mam lagów. Przynajmniej takich utrudniajacych gre. Po przejsciu na europejski poczulem jednak roznice i teraz jak czasem zaloguje na amerykanski to dostrzegam takie lekkie "poślizgi". Ale lagow takich wiekszych (parusekundowych) to w ogole nie doswiadczam.
blanteq gra z USA na europejskim servie chyba z tego co pamietam i nie narzeka na lagi
Gram na Calmerze, lagi jako tako to nie są ale freezy i cofki tak, ale używam ReduceTheLag, 26zł za 3 miechy i da się grać normalnie :)