-
Tibia, Tibia...
Witam, mam pytanie... czy po tych update warto grac w te gre??? sporo nie grałem a tu z tej Tibii się troche ots zrobił...
Jaką profesją gra się najfajniej?? czy warto kupić pacc??? czy jest jakiś sposób na dorobienie kilku pln na tibii...? pacc/cc itp itd.. ? warto?
Jak gra rokuje, bedzie prosperowac za rok, dwa? co sie dzieje z tym cipsoftem? nie ma już gm'ów ? jak wygląda teraz banowanie ? warto bocić ?
jeśli tak to jaki bot jest do tego najlepszy? opłaca się postawić bota na serwerze 24/7 ktory bedzie mi expil non stop? warto?? :-)
większość pytań jest z czystej ciekawości, nie grałem w tę grę dość dawno.
-
no siema strasznie chaotycznie napisane no ale spróbuje odpowiedzieć na pytania...
Mnie się gra najlepiej ed(dużo miejscówek do solo huntów jak i w teamie), bez pacca nawet nie wracaj do gry, boty-->gpy-->scrole->-sprzedawanie scroli
coraz mnie ludzi gra ale jeszcze jakoś się to trzyma i trzymać będzie/ nie ma już gm-ów ale jest jakaś super tajna maszyna, która od czasu do czasu zrobi porządek ofc nie banują wszystkich
najlepszy bot to ibot(masz 14 dni za friko na spróbowanie) raczej nie powinno się zjeżdżać staminy mniej niż 25-30 godzin
-
Ajj, szkoda, że tak to wszystko popsuli..... zrobiłem na dniach 33 palka, expi sie bardzo szybko, gra bardzo mało osob, brakuje noobow pod depo "plx items", brakuje trenowania na monkach, klepania run za protekcje, ogolnie brak klimatu, katastrofa :/ szkoda, taka pikseloza, a tyle znajomosci i o dziwo wspomnien z tej gry, hehe.. :D
-
dlatego zapraszam na ots tibianic, serwer spectrum, srednio 350+ graczy online, wieczorami 400+, wszystko 1x, tibia 7.4, klimat jest, wszystko jest