-
Skillowanie palkiem
Witam
Otoz zaczalem grac w tibie znowu i zrobilem 11 lvl pala. Wiem ze teraz offline training w modzie ale pacc'a kupie najszybciej za tydzien. Dlatego chcialem zapytac czy do tego czasu oplaca sie skillowac zeby nie marnowac czasu? Small stone daja rade jeszcze?
Dzieki i pozdrawiam
-
te small stones z tego co mi wiadomo juz slabo leca zanim uzbierasz konkretną ilość to kupisz sobie za tydzien pacca
idz expić do czasu offline training
-
o to przy okazji zapytam gdzie takim palkiem w miare fajnie expic i czym ? bo od 25 lvl'a wjezdzaja royal speary to wiem ale teraz to sie zastanawiam wlasnie czy speary targac zwykle czy arrowy moze?
-
stelth ring + speary i cyce edron/yalahar
-
Task na krokodyle i tarantule szybko się je robi i punkty wpadają, potem na mamuty jak ci się będzie chciało a jak będziesz mieć wiekszy lvl to Carniphile w Tiquanda Laboratory.
-
Od 50 możesz bić na lodowcu Svargrond crystal spidery/ice golemy/wyverny - lecą pkt, a i z bossa zawsze coś spada.
Wbijesz z 10lvli, przerzucasz się na jaskinie Crystal Spiderów i Ice golemów na Nibelor.
Od 70 kusza i na parne pola na lizardy ;P
-
parne pola spokojnie na 50 można ogarnąć zaraz za tp wystarczy nie zbliżać się do pristów i hornbow + onyx arrow kilka fire/energy walli w razie większej ilości lizardow na początku może być ciężko a później jest lajcik jak się ogarnie resp:)