Ja się pytam co się w tej polskiej telewizji dzieje xD oglądałem dziś z braku laku chwilę to w telewizji z bratem ( była powtórka pierwszego odcinka) i poziom zażenowania przekroczył wszelkie moje normy. Jury które powinno trzymać jakieś poziom i profesjonalizm sprawiało wrażenie totalnie stremowanego, jedynie jędrzejczak starała się trzymać jakiś poziom obiektywizmu( chociaż i tak chujnia), oceny całkiem z dupy, żarty na poziomie polskiej kinematografi (;]]), a jak na scenę (podest?) wkroczył słynny polski celebryta XDD z programu rolnik szuka żony (170 kg mięśni) to już w ogóle nie wiedziałem co ze sobą zrobić, mimo że udał najchujowszy możliwy skok to uplasował się na trzecim miejscu bo przecież pokonał swoje słabości i w ogóle szacun. Zażenowanie ciągło się cały czas, w ogóle rozjebał mnie podpis, gdy podczas skoku tego rolnika pokazano jakieś kobiety na publiczności i napis "potencjalne żony rolnika" to już myślałem że skisnę XD.
Przechodząc do meritum, masa jest programów rozrywkowych, różne you can densy, tańce z gwiazdami, bitwy na głosy itp. ale mimo ich wad jakoś da się je przełknąć i czasami przy przeglądaniu kanałów oglądnąć bez totalnego zażenowania, a to jest po prostu gównem, z którego oprócz pośmiania się dla beki jak przy trudnych sprawach nie ma nic. Czy polska publiczność naprawdę ma tak niski poziom i nie da się zrobić jakiegoś programu rozrywkowego który rzeczywiście będzie zabawny,z klasą i na poziomie?
@edit
jedyną pozytywną rzeczą było chyba to że tej lasce od donatana było widać tyłek jak jej spodenki spadły ;]]