Czesc istnieje jakis sposob zebym mogl odtwarzac muzyke ze spotify przez glosniki, jednoczesnie miec podpiete sluchawki w ktorych by nie bylo slychac muzyki, a zamiast to tylko przykladowo team speak?
Wersja do druku
Czesc istnieje jakis sposob zebym mogl odtwarzac muzyke ze spotify przez glosniki, jednoczesnie miec podpiete sluchawki w ktorych by nie bylo slychac muzyki, a zamiast to tylko przykladowo team speak?
Ja podpinam sluchawki pod przedni panel a glosniki mam wpiete z tylu i wtedy mam dzwiek z ts w sluchawkach a np. winamp w glosnikach. Wiadomo trzeba pozmieniac w ustawieniach ts'a albo innego programu skad ma byc slychac dzwiek
Zależy od karty dźwiękowej. W większości integrach strzelam, że będzie trudno. Musiałbyś mieć dwa niezależne wyjścia kanały audio.
Najtańsze rozwiązanie to kupić słuchawki na usb, które są wykrywane jako oddzielna karta dźwiękowa i wtedy już sobie można dowolnie to ustawiać.
http://allegro.pl/karta-dzwiekowa-mu...066382929.html
Najtańsze rozwiązanie. Podpinasz słuchawki pod to, w teamspeaku w ustawieniach przestawiasz wyjście i jest elegancko ;d
@down
No to żaden problem, w TS musisz wybrać wyjście słuchawki, a nie domyślny czy tam system, a w odtwarzaczu kartę dźwiękową i tyle.