Witam
Posiadam kilkanaście gier które mają ponad 10 lat na płytach CD oryginalnych. Z racji tego, że robię sobie porządek to nie wiem czy je po prostu wyrzucić, czy jacyś napaleni fani starych gier zbierają takie cudeńka do kolekcjonowania?
Wersja do druku
Witam
Posiadam kilkanaście gier które mają ponad 10 lat na płytach CD oryginalnych. Z racji tego, że robię sobie porządek to nie wiem czy je po prostu wyrzucić, czy jacyś napaleni fani starych gier zbierają takie cudeńka do kolekcjonowania?
każda stara gre idzie kupić na allegro za małe pieniądze, ja bym zostawił może kiedyś sie wróci pograć pare godzin w coś starego mnie często taka ochota nachodzi :P
też bym zostawił kocham stare gry aż się przypomina dziecinstwo co jak co ale nowe już na mnie nie robią takiego wrażenia ;)
Właśnie to jest to, że te gry leżą w szafie już jakieś 5 lat i w ogóle ich nie uruchamiałem. I wątpię bym miał kiedykolwiek chęć zagrać w te gry.
Pytam tylko czy ktoś byłby chętny na takie gry, mogę nawet komuś je odesłać za przysłowiową "flaszkę", znajdą się tam nawet nowsze gry, jak Black Ops czy coś, wszystko aby tylko do kolekcji
Lista gier:
Sega Rally Championship
Medal of Honor (nowszy)
NFS Pro Street
Battle: Los Angeles
Call of Duty: World at War
Supreme Commander
Call of Duty: Black Ops
Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2
Test Drive
F.E.A.R
PES 2008
Lost Planet
Resident Evil 4
@moth
wymień może chociaż część z tych bardziej znanych tytułów
@Zakon , zaznaczone gry mają po 10 lat + niektóre mają może po 8-7 lat, wiadomo, że wszystkie, ale wypisałem gry, które mam.
Na forum actionum chyba ci łatwo będzie to opchnąć
Chodzi mi o to, czy w ogóle za te gry coś więcej da się wyciągnąć, bo jeśli mam się pierdzielić z wysyłkami za chociażby 50 zł to wolę do kosza wyrzucić, chyba że ktoś kupi wszystkie od razu to ok.
resident evil 4 też ma 10 lat już, pytanko co do niego RE4 jaka wersja językowa? PC?
Myślałem, że masz coś na prawdę starego :P Jak masz jeszcze jakieś starsze tytuły, głównie strategie, lub RPG to napisz
ja też porządki robiłem jakiś czas temu i wywaliłem jakieś stare gierki
teraz każdy zasysa