Witam,
czy po otrzymaniu bana niby za bota dostaje się jakąś informacje? I czy po deleterze można założyć postać z tym samym nickiem?
Wersja do druku
Witam,
czy po otrzymaniu bana niby za bota dostaje się jakąś informacje? I czy po deleterze można założyć postać z tym samym nickiem?
Tak, na koncie będzie adnotacja. Bodajże jeszcze email dostaje się. Można dopiero po jakimś czasie. Ale długim dość.
czyli normalnie mógłbym zalogować na konto? W ogóle nie mogę zalogować na konto.
nie zalogujesz na konto :P Bo zostało usunięte.. Adnotacja na maila bodajże idzie... i to tyle
po jakimś czasie czy od razu?
w ogóle nic nie wysyłają. Jedyna opcja żeby sprawdzić czy dostałeś delete jeśli passy nie działają to wejść w lost account i wpisać nick / accname i jeśli będziesz miał info że nie "This account cannot be recovered" czy jakoś tak to znaczy że deletera, jak pokażą ci się opcje do odzyskiwania to znaczy że nie ma deletery
Czyli deletera :D Pierwszy raz się z tym spotkałem ;d No i bot był był używany 2 lata temu a ban wczoraj ;d Dzięki!
o urde, grubo, dużo reportów lapałeś?
Pisz odwołanie: wątpię żeby cipsoft trzymał logi sprzed 2 lat i je dodatkowo analizował.
Nic nie zrobią, jak ban to ban. Tym bardziej, że z maszynki.
kilku ludzi już się od banow odwolalo (w tym cheaterow sporo)
polecam się odwołać ja dostałem niesłusznie delete ,napisałem odwołanie po 4 dniach odzyskałem konto z dodatkowymi dniami pacc
blanteqq tez dostał niesłusznie bana i deletere i kija mu dało ;p