Typ transakcji: kupię
Przedmiot: klucze i skrzynki
Cena: klucze 7zł/ea / skiny
Preferowana forma płatności: przelew bądź hajs na steamie
Allegro:tak
Kontakt: pw
Opis:
Zdjęcie
Wersja do druku
Typ transakcji: kupię
Przedmiot: klucze i skrzynki
Cena: klucze 7zł/ea / skiny
Preferowana forma płatności: przelew bądź hajs na steamie
Allegro:tak
Kontakt: pw
Opis:
Zdjęcie
Kupię także skiny ! Piszcie sensowne oferty, mogę płacić 60-70% ceny steamowej. Przygarnę jakieś kosy albo cuś
cos z tego chcesz? ;p
https://i.imgur.com/zcqLYZ1.png
mam 2x chroma, 3 phoenix, 2x skrzynia csgo, 5x skrzynia lowcy, 2x zimowa walizka esports 2013, 1x zimowej ofensywy, 2x breakout, 2x letnia walizka esports 2014
priv.
Również posiadam kilka skrzyń. Jest to 7x Letnia walizka esports 2014, 1x pojemnik z naklejką, 3x pojemnik z naklejką 2, 2x pojemnik z naklejką społeczności 1, 2x Skrzynia CS:GO 3,2x chrona, 4x skrzynia operacji Breakout, 7x skrzynia operacji phoenix, 8x skrzynia zimowej ofensywy, 9x skrzyń łowcy, 4x zimowa walizka esports 2013
Mogę ci opchnąć M4 Masterpiece i AK Fire Serpenta ale za trochę więcej niż 70% marketprice :)
70% to i tak dużo, redditowa cena sknia to 65% i doskonale o tym ten caly adziorro wie ale szuka 24/7 zarobku na torgach xD
Ale odpierdol ty się odemnie, łazisz po tym forum i pierdolisz mi ciągle o jakiś zarobkach na torgach gdzie za klucz biorę 7.5 a na allegro taniej niż 8zł nie ma bo napisałem, że Virtus Pro to nie top1 team xD Get a life, to już chyba 4 post w którym o mnie piszesz a ja nawet o tobie nigdzie nie wspominałem. Wypierdalaj na reddita pokup te swoje klucze za 5zł i posprzedawaj tutaj po 2zł jak taka z ciebie dobra duszyczka. Ja jakoś sprzedawałem torgom za 7.5 i każdy był zadowolony bo taniej nie znajdywali. Pokaż mi te twoje redditowe 60% ceny to chętnie sobie coś kupie, bo najtaniej to ja widziałem poscamowane itemy na elitepvpers za 75%
@BBsrv ;
Rozumiem, mimo wszystko za te 85% kupujesz klucze i sprzedajesz je po te 8 ziko, więc jestem zmuszony zrezygnować, gl! :D
jak byś miał w najbliższych dniach z 40-50 kluczyków to przytuliłbym nawet po te 7.5, daj znać jak coś @Adziorroo ;
Kontaktuj sie z Doxiem na fejsie/jego forum, on sprzedawał klucze po 7.5zł/each
Ja mam assimova bs i ak vulcan ft jak chcesz
Mam z 5-6 skrzynek, z tego na pewno jest chroma i breakoutx2. Ile cebul oferujesz?