-
Dziwna sytuacja
Dzisiaj na expie złapały mnie straszne lagi i freezy. Przy pierwszym sporym freezie rozłączyłem internet żeby uniknąć deda.
Przy drugim freezie wyłączyłem klienta tibii. I włąsnie tutaj stało się coś dziwnego. Na stronie jest dead, dostałem tp do temple, ale nie spadł mi lvl/skille oraz nie straciłem blessów.
Wiecie może o co chodzi?
-
Pare miesięcy temu CIPSOFT wprowadził takie coś że jak ich system wyłapie że padłeś z winy freeza/laga/kicka to nic nie tracisz. Miałeś szczęście bo ten system częscij nie działa jak działa
-
juz od dawna jestvsystem, ktory jesli rozpozna problemy z serwerem to oszczedza gracza
-
Dzięki za odpowiedź, myślałem że wprowadzili tylko to że monstery odchodzą od ciebie jak masz laga/freeza.
Teraz mam kolejny problem, sytuacja dalej się utrzymuje, średnio co minute mam kicka. Reinstalacja clienta nie pomogła, nie jest to też raczej problem internetu, bo oglądam jednocześnie na playerze filmy i reklamy/serial wszystko normalnie się ładuje.
Miał ktoś podobną sytuację?
#down
Dzięki za odpowiedź :)
-
Funpage tibi dodał post na fejsie, a w komentarzach ludzie piszą o mass kickach, więc to pewnie wina cipów :) Mnie też wypierdalało dzisiaj średnio co minutę, a to na 100% wina neta nie jest, bo w międzyczasie coś pobierałem i mi nic nie rozłączyło
-
dziwne, bo na infernie nie ma lagów, via kicków
-
niestety nie kazdy ma tyle szczescia co ty i niektorzy witają temple bez blesow i z jednym lvl mniej