Witam
Rozebralem komputrr i mama jedno pytanie jak to odczepic jest to kabeleidod zasilania polaczony z plyta glowna Załącznik 329593
Ora czy zmywacz do paznokci nada sie do starcia pasty starek
Wersja do druku
Witam
Rozebralem komputrr i mama jedno pytanie jak to odczepic jest to kabeleidod zasilania polaczony z plyta glowna Załącznik 329593
Ora czy zmywacz do paznokci nada sie do starcia pasty starek
Łapiesz tam gdzie strzałka i po drugiej stronie i normalnie wyciągasz
Załącznik 329594
A co do zmywacza to raczej bym go nie polecał, nie wiem czy te związki acetonowe nie zniszczą tutaj czegoś. (zależnie jaki tam skład ma ten zmywacz)
Cos nieidzie jakis bolec bolkuje
A wodka moze byc ?
tutaj jest zdjęcie jak to ma wyglądać po wyjęciu, musisz złapać oczywiście za tą część kabla a nie część płyty głównej z tego obrazka
Załącznik 329604
Cos nieidzie jakis bolec bolkuje
A wodka moze byc ?
A ja dodam do tematu ;)
Odkąd serwis Lenovo wyniósł się z Polski, nie polecam kupować NIC z lenovo.
Panie, ta wtyczka ma zabezpieczenie przed #yolo #IT_SP3C #TrU$T-M3-1M-3Ng1n33R i trzeba ją jeszcze wcisnąć by taki mały zatrzask puścił, wtedy przy użyciu #force musisz ją pociągnąć w kierunku | ale o zwrocie przeciwnym do poziomu (do góry)
Dobra zrobione wymienona pasta i wyczyszczony wiatraczek czas 3h.. ale temperatury spadly
Dzieki wszystkim co pomogli (:
@Urlak ;
możesz rozwinąć? kupilem miesiac temu lapka lenovo :/
Nie ma się czym przejmować, wydłuży to czas z brakiem laptopa o 1-2 dni. Tym bardziej jeśli nie kupowałeś budżetowego modelu. @Terr ;
@Edit
Nie słyszałem nic o tym by się wynosił i nawet sprawdziłem. Nadal są autoryzowane serwisy w Polsce. ; o
No nie wiem, słyszałem tak z 2 tygodnie teamu i wczoraj w sklepie, specjalnie pytałem o to.