JW
gdy podłączę ładowarkę jest OK, ale gdy podłącze telefon kablem, zakłóca radio na tyle, że się nie da go słuchać. Zastanawiam się czy kupno innej ładowarki w ogóle ma sens, czy to moje radio jest tak podatne na zakłócenia?
Wersja do druku
JW
gdy podłączę ładowarkę jest OK, ale gdy podłącze telefon kablem, zakłóca radio na tyle, że się nie da go słuchać. Zastanawiam się czy kupno innej ładowarki w ogóle ma sens, czy to moje radio jest tak podatne na zakłócenia?
Jeśli dobrze rozumiem to jeśli podepniesz samą ładowarkę to nie zakłóca a jeśli do ładowarki telefon to już tak?
Masz coś jeszcze podłączone? Navi? Cb? Jeśli masz np z tyłu w aucie 2 zapalniczkę to podepnij i zobacz czy też będzie zakłócało.
Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli jest za dużo urządzeń podpiętych do jednego gniazda zapalniczki np cb radio i ta ładowarka samochodowa to radio łapie zakłócenia. Spróbuj ładowarkę podpiąć do innego gniazda.
lipne ładowarki tak robią, aczkolwiek ja mam z intermarche za 6 zł i nie ma problemu zbytnio ;)
Tak, jeśli podepnę ładowarkę, ale nie podłączę telefonu to działa OK.
Nie mam podpiętych innych urządzeń.
Kurna tylko jak poznać w sklepie lipną... ; d nie chcę też znowu wydawać 50zł za taką pierdółke.
Moze ktos ze znajomych ma ładowarkę? Spróbuj jego jak będzie Ok to kup taka sama.