jak w temacie mam 80lvl rp z 85 dist myslalem nad dl i dragony z assasinkami ale moze macie jakies fajniejsze propozycje ?
Wersja do druku
jak w temacie mam 80lvl rp z 85 dist myslalem nad dl i dragony z assasinkami ale moze macie jakies fajniejsze propozycje ?
no dle to na bank odpadają kolego. profit to raczej już jakieś gsy czy te drillwormy w kazo czy jak to tam się zwie. ogólnie to chcesz czysty profit czy profit+exp czy jak
GSy z taskiem to chyba najlepsza opcja jeśli chodzi o pieniądz.
Lizardów dawno paladynem nie biłem, ale wydaje mi się, że też powinien być profit, nie tak duzy, ale z expem o niebo lepiej niż na GS.
Task na piraty jak ci się chce!!Kwestia tygodnia ,a chodzą na nie których servach grubo.Ja ostatnio sprzedałem devious eye patch za 490k
Typowo hajs:
-kazordoon drillwormy + gs na lewej kopce z drillboltami(uwaga na backspawny na nowym systemie respa)
-gsy z taskiem(najlepiej forbiden land)
-wyrmy lb z drilli
Exp/hajs:
-High Class Lizardy na parnych polach z drillami
-ja od 90 z crystallinami zawsze miałem profit na Hydrach, ale ludzie piszą, że im tak dobrze nie szło ;C
Dziekuje za odpowiedzi jak mozecie to poiszcie 2-3 miejsca na dobry profit i na exp + maly profit bez waste Nie moge wastowac kasy bo jej prawie nie mam dajcie znac co nosic assasinki,speary czy moze bow + arrow
Ja na tym levelu chodziłem na parne pola z drill boltami, możesz też z łukiem oczywiście :P profit murowany, nie noś assassinek, wychodzą dużo drożej
ewentualnie gsy na Malada, ale tam musisz być sam, żeby pobiegać, więc ja bym nie kombinował i szedł na parne pola(tym bardziej, że jak masz farta to dobrze ci sypnie i duże profity), nie wiem jak jest z tymi drill wormami, bo nigdy tam nie chodziłem
na pewno odradzam dl'e, bo za mocno biją i jeżeli nie spadnie dms/rh/dragon slayer to ledwie wychodzisz na zero i ogólnie słabo z nich sypie, na hydrach może być podobnie i na frostach
Ogólnie na frost dragony, dl u hydry lepiej chodzić na większym lvl, gdzie będziesz zabijał ich bardzo dużo, to wtedy można coś locić, a tak to jest loteria i raczej nie ma sensu
assassinki to waste mocno
dle/frosty 100% waste - na 200+ tam ciezko bylo profit zrobic nawet
hydry czasem profit
high class lizardy moim zdaniem zdecydowanie najlepsze - dobry exp, dobry profit, tylko nie nos assassinek
minosy oramond zalecam
http://tibia.wikia.com/wiki/Oramond_...mond_Minotaurs
A dam rade te minosy czy bedzie bardzo ciezko nie ukrywam ze wole spokojny exp bez ryzyka na smierc i jeszcze prosze o dpisanie jakie eq wrazie czego moge ogarnac 1kk na allegro 1 paczka fajek mniej ;p
Nie wie też jak z tymi minosami, ale na pewno na Lizardach nie będziesz żałował i z każdym levelem będziesz robił lepszy profit. EQ to mega biednie wystarczy coś typu blue robe, blue legs, crown helmet, najlepsze strzały/bolty i nie bij priestów bo waste, wyskoczysz parę razy na taki wypad i kupujesz sobie paladin armor, zaon legs(może zlocisz), rh/zao helmet i tyle