Od rana mam problem z tibia pół minut do 1min po zalogowaniu się dostaje freza i kicka. Restartowałem router i kompa, wszystko inne gry online chodzą płynnie. Czym może być spowodowany taki kick? Wina cipów?
Wersja do druku
Od rana mam problem z tibia pół minut do 1min po zalogowaniu się dostaje freza i kicka. Restartowałem router i kompa, wszystko inne gry online chodzą płynnie. Czym może być spowodowany taki kick? Wina cipów?
Też mam z tym problem.Wina jest po stronie Cipsoftu.
Luzik, kolejny evencik od KickSoftu.
http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=13
spoko a chciałem dobić 87lvl na rp dzisiaj z rana póki nikt nie lata po lizardach. Cóż poczekamy .....
ah, to na infernie nie ma kicków, ale są lagi i freezy takie że sie nie da grać, a już myślałem że to mój net, jednak nie ;p
No to nieźle. Kolejne problemy z serwerami. A chciałem za chwilę aktywować premium. Ciekawe ile znowu potrwają te ich problemy, mam nadzieję, że nie będzie tak jak jakiś czas temu, że przez dobre kilka tygodni będą laggi/kicki/freezy.
I ciekawe czy znowu dadzą jakieś zadość uczynienie. Jak ten problem będzie trwał dłużej, to się wcale nie zdziwię jak dadzą kilka dni double expa.
Czy podczas double expa, ale w formie eventu a nie vouchera skille również wlatują 2x szybciej, czy jedynie punkty doświadczenia? Sorry za OT
Zależy czy zrobią event double exp czy double skill/exp,
Pierdolone cipy, poprawiłem egz. mam wolne i chciałem pograć i akurat dzisiaj coś musieli zjebać...
Tak jak napisał Valheru, jeżeli event jest tylko na double exp, to tylko doświadczenie rośnie dwa razy szybciej. Jeżeli dadzą double skill i exp, tak jak jest to w postaci vouchera to również skille rosną szybciej. Jednak z tego co się orientuje, to chyba tylko raz dali double skill.
Btw. Jeżeli aktywujesz voucher a jest event na podwójne doświadczenie to się to sumuje ^^
Już na forum t.com ludzie się żalą, że odpalili vouchery a nie mogą grać. Póki co ewenement ten występuje dopiero 2,5h, więc jeszcze nie ma co płakać. Gorzej jak nie naprawią tego szybko.
I naprawdę ciekawe co tym razem dadzą graczom, bo wątpię, żeby kolejny raz dali voucher, skoro jakiś czas temu porozdawali pięciodniowe.
@down
W takim razie mój błąd. Myślałem, że zaczęło się do po save serverze. Mam nadzieję, że szybko się z tym uporają, bo dawno nie grałem
2,5h? co ty ja od 8 rano mam kicki non stop dobrze że nie padłem.