-
Disconnected from pvpnet
Witam, otóż mam takie problem, że jak jestem w Team Builderze/Rankedach czy nawet Normale Drafty to wyskakuje mi ten napis "Disconnected From Pvp.net itd" i wyrzuca mnie z rozgrywki (na rankedach jest napis że rozłączono mnie a po chwili wracam) ale w innych wymienionych rozgrywkach po prostu mnie wyrzuca (na aramach nigdy Oo) Albo nawet mam tylko włączonego klienta i też to wyskakuje. Próbwałem poradniki z googli ale to nic nie pomaga, internet na pewno się nie rozłącza bo np streamów nie przycina ani nie wyłączają się. Internet 50mb w innych grach nie ma problemów takich. Jakieś porady?
-
-
Jak mówiłem, próbowałem to ale problem dalej występuje.
-
Próbowałeś wyłączyć firewalla/dodać lige jako wyjątek?
Ewentualnie możesz spróbować zrobić repair/reinstal ale nie jestem pewny czy to pomoże.
-
Nie mam firewalla, liga jest zainstalowana 1 raz, bo posiadam nowy komputer, ale ten problem zaczął się jakieś 2 może 3 patche temu..
-
-
Ciężko mi cokolwiek dodać, bo w 90% przypadków zatrzymanie, a potem wyłączenie ip helpera pomagało (jesteś pewny, że dobrze to zrobiłeś?).
Tak jak mówiłem, możesz spróbować robić repair/reinstal klienta albo odinstalować adobie air i ściągnąć najnowszą wersję http://get.adobe.com/air/
-
Tak zrobiłem to dobrze, repair/reinstal nic nie dał, ale zobaczę z opcją adobe air.
-
@Rafix ; dalej to samo po zainstalowaniu Adobe Air.