Witam , jak w temacie ?
Posiadam Mycological , jednak widze ,że mało kto nosi ten łuk , dlaczego ?
Wersja do druku
Witam , jak w temacie ?
Posiadam Mycological , jednak widze ,że mało kto nosi ten łuk , dlaczego ?
Cytuj:
Co do sporu warsinger vs. mycological, to średnia hitów mycologicala jest wyższa o max 1%, ale warsinger ma większy zasięg i jest odrobinkę celniejszy - czyli łuki są niemal identyczne.
teraz ludzie umbrale zaczynają nosić.
większy dmg myco jest nieodczuwalny, większy zasięg warsingera jest mega przydatny. Wnioski wyciągnij sam.
Ok , o takie opinie mi chodziło . Dzięki
juz to pisalem x razy wiec co mi tam...
to ktory luk lepszy zalezy od tego co bijemy - jesli bijemy np taska na hydry gdzie uzywamy cona wtedy lepszy warsinger. Jesli jednak robisz np demon taska to uzywasz sana, ktory ma 6sqm zasiegu wiec i tak trzymasz max 6 kratek odstepu i warsinger w tym momencie traci swoja przewage, o ile tak to mozna w ogole nazwac
bo generalnie to myco jest z polowe tanszy a roznicy nie odczujesz na expie
też biegałem z myco, z tego powodu iż prawie 2x tańszy, więc kasę można w co inne wrzucić a dmg nie jest dużo większe z warsingera
imo myco
na ostatniej kratce i tak miss range wzrasta, do tego nie można pakowac cona
znaczy nie wiem czy w tych nowych wersjach czegos nie zmienili ale od zawsze było tak, ze % szansy na miss zalezal od odleglosci w jakiej stoisz od moba, największy był na 7 kratce, najmniejszy przy 1 kratce odstępu.
myco o wiele tańszy, różnic w hitach nie ma a zasiąg 7 kratek rzadko kiedy da sie utrzymac wiec dla mnie myco bow wygrywa