Cześć.
Za parę dni jadę na narty i dziś miałem zamówić sobie GoPro3+ Black, ale doszedłem do wniosku, że produkt może być po prostu przehajpowany i przez to też takie, a nie inne ceny. Zna ktoś więc może jakieś alternatywy takiego sprzętu?
Wersja do druku
Cześć.
Za parę dni jadę na narty i dziś miałem zamówić sobie GoPro3+ Black, ale doszedłem do wniosku, że produkt może być po prostu przehajpowany i przez to też takie, a nie inne ceny. Zna ktoś więc może jakieś alternatywy takiego sprzętu?
Tracer Xtreme SJ 4000 wydaje się spoko.
Ostatnio w saturnie obok gopro stała jakaś Manta ale nie wiem co to dokładnie za model.
sj 4000 to chińska alternatywa dla gopro no i kosztuje ułamek bo najnowsza wersja sj5000 to chyba 120 dolarów
tak się prezentuje jakość:
YT pogarsza jakość więc mega:
https://mega.co.nz/#!IREFHATZ!0NZiHv...L_AU0UL7MrO9UA
Poszukaj jakiejs uzywki w dobrej cenie, ale jesli czesciej chcesz robic zdjecia to jednak gopro jest nie do przebicia w swojej kategorii, jak to jednorazowy wypad to slabszy 'zamiennik' jest ok albo wypozyczenie gopro 4. Z reguly to koszt 15 euro czy 50zl/dzien. Serio czworeczka z 4k robi swoja robote za te 2 klocki.
Awaryjnosc takich tanich modeli jest pewnie spora i mozliwosci sa ograniczone, nie mowiac o jakosci. Jak dla mnie nie oplaca sie kupowac taniego sprzetu do nagrywania bo w dluzszej perspektywie wiecej za to zaplacisz niz za jednorazowy wydatek na cos solidnego
Jeśli chcesz do kasku przypiąć to Contour Roam
A i warto zaznaczyć, że ten Tracer to jest podróba chińskiego SJ 4000 i jest gorszy (wierząc opiniom w internetach).