Witam, chcialbym wrocic do gry, i nasuwa sie jedno pytanie, jak jest z boterami? czy jest chociaz ciutke lepiej niz jakis rok temu? bo byly glosy ze troche sie wzieli za boterow
Wersja do druku
Witam, chcialbym wrocic do gry, i nasuwa sie jedno pytanie, jak jest z boterami? czy jest chociaz ciutke lepiej niz jakis rok temu? bo byly glosy ze troche sie wzieli za boterow
nie ma sensu wracać, botów wiecej niż zwykłych graczy
Potwierdzam botów jest strasznie dużo.
Ja zaczelem gre i wedlug mnie jest duzo mniej
Kiedyś (2 miesiące temu?) w jakimś temacie śmiałem się z rl Tibii pisząc, że grają tam tylko boty.
Ludzie z forum mnie dość porządnie zbesztali, że jak nie gram to mam się nie odzywać bo boterów ubywa.
Zagrałem, czytałem tematy i z czystym sumieniem mogę swoje zdanie podtrzymać - botów jest pełno, więcej niż "normalnych" graczy i wciąż nie polecam powrotu na rl :)
A według mnie nie jest wcale tak źle, botów jest dużo (nie tak dużo jak wtedy kiedy był darmowy elf) co najwyżej jakieś bot kiny latają na mutated humanach albo na faccu. A jak reportuje jakiegoś bota to najczęściej do miesiąca od rerporta już jest usunięta postać.
Dokładnie, wzięli się za botterow, chociaż nadal jest ich b.duzo,bo jak ktoś dostanie bana to tylko postac robi, i sama mu expi, wychodzi na maina itd, wiec nadal jest ich dużo.