Witam, po dluzszym czasie wracam do tibi aby se troche znowu popykac, i mam 84 eka z 97 ax/92, i eda 60 z 56 m lvlem bez eq, ktora postacia przyexpic? ktora bedzie z duzym dmg i profitem w late game? na którego wykorzystac vouchera
Wersja do druku
Witam, po dluzszym czasie wracam do tibi aby se troche znowu popykac, i mam 84 eka z 97 ax/92, i eda 60 z 56 m lvlem bez eq, ktora postacia przyexpic? ktora bedzie z duzym dmg i profitem w late game? na którego wykorzystac vouchera
Voucher zostaw lepiej na 100+ a jak zaczniesz od razu grac na voucherze to pozniej bez odechce ci sie grac
A kim grac zeby potem warto bylo odpalic voucher i przyp***** z levelem?
Ja bym proponowal ED, ale przeciez to Twoja sprawa jaka postacia zagrasz :D
@UP
ja wlasnie tak mialem, pacc+voucher aktywowany i odechcialo mi sie grac po voucherze i przez kolejne 25dni pacca nawet na offline nie wchodzilem :D
Eda? hmm :) to lecimy w eda :)
Na Twoim miejscu załatwiłbym jeszcze sobie jakiegoś blokera. Takim lvlem wypad na hellspawny czy coś to bajka. Lvl leci jak głupi. Ale tak jak Up. Zostawiłbym voucher na 100+.
jak masz porządny internet i nie przeszkadza ci że czasem padniesz to ed
jak masz gorszy internet i wolisz z mniejszym expem sobie spokojnie expić to ek.
no i ed = bicie z runek/spelli po pare mobów na raz a ek to bicie po 1-3 moby z czarów i broni.
także graj tym czym ci przyjemniej. na voucherze też możesz troche mlvl przyjebać na edzie(na manasach) no chyba że żal ci kasy
No tutaj wlasnie jest letki problem z kasa, teraz moge max se ogarnac 1kk i jedynie co mnie przytrzymaloby na 1 miech to profit z expa.