Siemanko! Gram na nowo w Tibie i mam knighta 45 lvl. Jaką polecacie broń i eq?? Opłaca się latać z 2h? Latam z FS`em w tym momencie mam około 100 k + więc kasa jest. Na razie expie mino/elfy yalahar, ale zaraz mam zamiar bić corymy.
Wersja do druku
Siemanko! Gram na nowo w Tibie i mam knighta 45 lvl. Jaką polecacie broń i eq?? Opłaca się latać z 2h? Latam z FS`em w tym momencie mam około 100 k + więc kasa jest. Na razie expie mino/elfy yalahar, ale zaraz mam zamiar bić corymy.
Na tym lvlu najlepiej stealth ringi i corymy. Dużo deletów leciało, to raczej powinno być pusto(chociaż ostatnio się zaroiło od ludzi na tych potworkach).
Na razie nie masz czego zmieniać z bronią. Dopiero od 55 Zaoan sword, ale ja bym poczekał do 60 i kupił Mystic Blade'a. A tak, to kup jakieś zao legi/helmet(razem broni 7% od obrażeń fizycznych).
Jakbyś latał sam na corymach to wyrwiesz jakieś 50-60k/h, czyli na 2h jakieś 100k expa na dzień, czyli jakiś lvl/dzień, jak na teraz. :P I powinieneś się zakręcić na profity koło 2-3k/h.
Gdzie tam zaoan sworda, kup sobie już teraz relica, bo i tak Ci się będzie opłacało, potem mystic blade na 60 i na 65 możesz już crystalline sword.
A co do 2handed na 75 polecam avanger najlepsza broń do 110 bodaj jak możesz emerlanda używać no i kosztuje grosze.