Witam ,
Zacząłem grać po dłuższej przerwie Rp .
Robie aktualnie task na helle , GS i do zabicia mam Fazzraha ale nie moge do niego jeszcze dojsc .
Gdzie i co dalej bić ? Czy te inceto-podobne stwory to na moj poziom ?
Wersja do druku
Witam ,
Zacząłem grać po dłuższej przerwie Rp .
Robie aktualnie task na helle , GS i do zabicia mam Fazzraha ale nie moge do niego jeszcze dojsc .
Gdzie i co dalej bić ? Czy te inceto-podobne stwory to na moj poziom ?
Hive sie nie oplaca bic palem na nizszym niz 170 raczej ( bo wtedy mas san, tarcza i asski )
125 rp
parne pola
lizard choseny - polecam
kurwa demony jak ci sie nudzi w sumie tez moga byc dobrym pomyslem - tylko waste moze byc
hellspawny tak lajtowo tez
roshamuul na ogarze, bo latwo pasc ( mostek raczej )
BANUTA ( 1 floor na medusach itd ) !!
jak za malo to mnie otaguj to reszte dopisze, ale powinno byc ok ;p
Yielothaxy farmine .
ale teraz jest inny spawn potworków już nie da się blokować jak dawniej ;-)
Jeżeli chcesz zarobić to zrób taska na necro. Dla palka bicie tego to nie problem no i z bossa itemek wiele wart. Prócz tego to standard czyli dl'e w Dara, może war golemy na zarobek.
cze, ogarnij sobie minoski na oramond--> lecisz z thais wchodzisz do rury i masz już minoski
Skończyłem helle , mam do ubicia bossa helli .
Tak samo GS i Fazzraha ale póki co dojśc nie mogę .
Co następne pod moją profkę ?
Underwater quara, giant spiders, werewolves, nightmares, hellspawns, high class lizards, stampors, brimstone bugs, mutated bats.
Zdecydowanie lizardy , na muggy plains.
werewolfy dobra opcja jak brakuje ci punktów u adamsa, 1 task na wilkach to kwestia 2-3 godzin.
ew. możesz klepać quary yala, zaopatrz się koniecznie w poison walle i bomby.
Task na werewolfy jest zajebisty, na 270 werewolfow mam 7 p ammy, 2x bonebreaker i 2x epee a tam poty ani softy nie schodza, tylko arrowy plus na wejscie jak jest 1 werewolf to go z assassinek bije.
Najlepiej na lizardach na parnych polach bd ci szlo dobry exp i zawsze sie zwraca ;) dobrze tez byas mial na chosenach.