Wszedłem sb w questloga i mam misje zeby pojsc do roznych osob w roznych miastach i zostac ich asystentem. Oplaca sie to robic, sa jakies ciekawe misje czy glownie "zabij 250 troli" itp?
Wersja do druku
Wszedłem sb w questloga i mam misje zeby pojsc do roznych osob w roznych miastach i zostac ich asystentem. Oplaca sie to robic, sa jakies ciekawe misje czy glownie "zabij 250 troli" itp?
Po wyjściu z rooka masz możliwość zakupić blessy (do 21 lvla bodajże) o 50% taniej.
U Eclesiusa zarobisz koło 1k expa i 1k golda mając poniżej 20 lvla. Później dostaje się inne misje gdzie dostaje się 10k expa i jakieś 3k golda.
Robiąc misję w Venore, zgarniasz light shovel i 1k.
W Outlaw Campie spotkasz Tibijską podróbkę Robin Hooda, u niego można zdobyć 2,5k gp, 1,5k expa +hunting horna (bardzo rzadko) albo time ringa.
I oczywiście aczki się zgarnia.
Ogółem te misję można wykonać, ale szkoda czasu^^ Chyba, że chcesz lżejszą łopatę, to jak najbardziej.
Czy są ciekawe misję? Jasne, że są, ale na nowej postaci to dużo nie zdziałasz
Wartościowe questy na mniejsze lvle to min:
-Vocation quest,
-Arito quest (5k gp),
-Crusader helmet (35lvl)
-DTD(35lvl)
-Dreamer challenge (problem może być z wieżyczkami jedynie),
-Explorer Society
-Green Djina od 40 lvl
-Isle of Evil quest
-Mad mage room 40 lvl
-Postman
-Nomad quest
Oczywiście questy na możliwość podróżowania na wyspy - meriana, yalahar, goroma
@edit
Blue legi od 40 lvl można wykonać
paradox tower od 30, ale chyba trzeba mieć 4 osoby.
A tak to pozostają tylko taski na moby :P
na faccu lżejszą łopatę, na paccu jest też lżejsza lina, imo oba warto
oczywiście blue legi i jakis noob char zebrać drugi amulet, są dość ciekawe
Fajne questy, ale to raczej dla osób, które zaczynają grać w tą grę od prawdziwego 0, albo dla wyjadaczy RPG. Ja tam czasami sobie robiłem te questy i fajnie się przy tym bawiłem, także polecam.
solo można.
@top ; imo najciekawsze są tibia tales