Pytanie gdzie expic żeby też zarabiać :D Lizardy i co jeszcze btw skile dobre 93 dista ; )
Wersja do druku
Pytanie gdzie expic żeby też zarabiać :D Lizardy i co jeszcze btw skile dobre 93 dista ; )
weź sobie csy+ice golemy+wyrmy task exp taki sobie ale kasa dobra no i punkty, ancienty z taskiem, gsy, jakieś dragi dara, może drillwormy (chociaż tam nie wiem nigdy nie byłem), może hive na powierzchnii. Możliwośći jest na prawde multum
wyrmy na liberty bay
Najpopularniej - Crystal Spidery. :D Silki ostatnio drogo chodzą, więc najlepszy wybór, jak dla mnie, się wydaje.
A jeśli nie, to może cmentarz na yala? Chociaż tam z profitem różnie. Darashia dragi, IOS.
Wyrmy Lizardy albo crystal spidery ; )
Wyrmy, GSy, Lizardy (muggy plains), DLe (z zarobkiem różnie, ale przyjemnie się to bije), Culty
Dobij jeszcze kilka poziomów i leć na 1szą dziurę w Temple na Choseny z fire wallami. Droga na nie ciężka, ale jak masz znajomości/poprosisz jakiegoś h lvl'a to może cie przeprowadzić.
Dobiłem właśnie 90, ciągle lb wyrmy i parne pola. Polecacie jakiegoś szybkiego expa przy nie dużym wastE? :D
Wyrmy na Drefi, wiele lepiej i mniej botów niż na lb
Jak ktoś Ci pomoże wyczyścić zejście na elder wyrmy żebyś już sobie biegał spokojnie to polecam tamto miejsce, będzie cudowny exp i raczej profit/zero