-
192 EK Exp solo
Hej ! Chciałbym wrócić do gry po dłuższej nieobecności, ale zabrakło mi czasowego ED'a, więc pewnie przez dłuższy czas będę musiał expić sam, i tu moje pytanie, czy dodali coś ciekawego dla takiego Ek'a w ostatnich dwóch update? Jakieś ciekawe miejscówki oprócz oklepanych Sea serpentów i Banuty :)? Tutaj skille i eq, przy okazji co zmienić ;)
https://i.imgur.com/cJRBr1D.png
-
Eq właściwie idealne, jak na ten lvl. Możesz jedynie ornate shielda kupić, bo ma +5% przed obrażeniami fizycznymi, czyli więcej potworków=mniej hitów. :p
Na tym lvlu możesz już kosić deeplingi/hive/choseny solo, ładny exp, spoko profit powinien być.
-
No jeśli chodzi o eq to jak mówi ziom wyżej, tylko że na 120 lvl od Emeralda lepszy jest Shiny Blade, ale chuj tam z eq.
Bij Deeplingi, Hive ( wieże, surface juz za wysoki lvl )
Na lizard chosenach fajnie bedzie
palac
ale i tak polecam biegac takim ekiem na banute -3
mialem prawie takiego samego eka ( skill, eq ) i na -3 robilem 1kk/h lajtowo
-
Dzięki za rady ; ) Ja biegałem na banucie, ale ten pierwszy poziom za tp z medusami itd, to chyba 1kk aż nie robiłem tam expa :/ Deeplingi tak samo, coś tam chodziłem, ale szału z expem nie było, choseny muszę obadać, Hive i jeszcze raz banutę, może coś źle expię albo zły poziom wybrałem :D