Elo, mam pytanie, gdzie najszybszy exp będzie na takim lvlu i na późniejszych? chodzi mi o exp powyżej 120k/h (tyle wyciagam na dragach i barb camp, szukam jakies lepszej miejscówki) skille 69/62, pacc jest, dużo kasy, może byc waste
Wersja do druku
Elo, mam pytanie, gdzie najszybszy exp będzie na takim lvlu i na późniejszych? chodzi mi o exp powyżej 120k/h (tyle wyciagam na dragach i barb camp, szukam jakies lepszej miejscówki) skille 69/62, pacc jest, dużo kasy, może byc waste
mutated raty i tigery pod arena, bog rider i mutated tigery, horestis tomb może. małpy może w ph, lizardy/corymy w ph
te Mutated Humany czy jakoś to się pisze
A na faccu gdzie takie postacie mogłyby biegać ?
Początkowo byłby manual żeby sprawdzić co i jak ( dlatego piszę tutaj a nie w temacie gdzie bocić ) a potem bot pewnie bo domyślnie mają to być cashmakery
Dzięki za pomoc, ale teraz mam kolejne pytanie, już wbiłem 58 lvl i do 60 zamierzam siedzieć na dragonach (mam aktywowany voucher i nawet spoko sie tam expi, lvl w pol godziny) ale szukam jakiegos lepszego expowiska, slyszalem ze na yielothanixach jest dobry exp, a ja mam dużo kasy do zwastowania więc jak myslicie, isc tam czy zostac na dragonach a może zupelnie gdzie indziej isc?
@edit
Zapomniałem, jeszcze jak byscie mogli napisac jakies dobre miejscówy na exp 60 ek i 50 rp
Na yielo masz jeszcze za mały lvl wyleci ci kilka i padasz na combo. Ekiem możesz iść na killer caimany, próbować wyrmy pojedynczo w LB, może piraty.