Rookgaard.pl 8.6 z perspektywy gracza!
Witam. Chciałbym zaprosić Was do spróbowania swoich sił na najlepszym serwerze typu rl rookgaard w Polsce.
Chciałem na początku zaznaczyć, że jestem zwykłym graczem na tym serwerze i piszę tego posta z własnej i nieprzymusznej woli, ponieważ uważam, że informacje o tak dobrym serwerze powinny dotrzeć do jak największego grona osób. Serwer stoi dopiero od 3 tygodni, więc zaczynając teraz rozgrywkę macie szansę bardzo szybko wspiąć się do czołówki.
Cóż tu dużo pisać, jako gracz zapewniam, że serwerowi naprawdę niczego nie brakuje - administracja zapewniła nam naprawdę
wspaniałe warunki do grania, grzechem byłoby choć nie spróbować. Exp stage wynosi x4, wg mnie to najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o serwer tego typu.
Myślę, że nie warto pisać tutaj jakichś mega długich esejów. Po prostu wejdzcie
i sprawdzcie a zapewniam, że nie będzie to czas stracony.
Jeszcze jedno - najważniejsze. Administracja zapewnia, że nie będzie restartów tego serwera. To daje mu niesamowitą przewagę nad innym otsami bo wiemy, że te
długie godziny, które spędzamy w grze nie pójdą na marne, a tego zawsze brakowało mi w prywatnych serwerach. Takżeraz jeszcze - zapraszam gorąco!
A oto dokładniejsza specyfikacja serwera i notka, którą uraczyła nas ekipa przed startem serwera.
27 grudnia będziecie mogli zagrać na najbardziej dopracowanym i najlepszym serwerze Open Tibia Server opierający się o rozgrywce na rookgaardzie! Rookgaard nie będzie polegać wyłącznie na polowaniu. W naszym zamyśle dobry serwer to taki serwer, który na każdym poziomie dostarcza rozrywkę. Oprócz najlepszego serwera OTS dostarczymy wam codzienną porcję rozrywki! Uśmiech gwarantowany!
Informacje o nowym serwerze:
Zmodyfikowana mapa! Oddajemy Wam realny rookgaard zgodny z clientem 8.6 z edytowanymi poszczególnymi miejscami i nowymi kawałkami terenów z wieloma questami! Mapa jest 4x większa od oryginalnego rookgaardu!
Nie będzie restartu! Serwer na dzień dzisiejszy jest w stanie zapewnić stabilny poziom rozrywki do ok 50 poziomu. Co potem? Koniec grania? NIE! Tym razem będziemy aktualizować serwer tak aby wasz poziom przyjemności z gry był również dostosowany dla najwyższych lvli!
Bonusy Outfitowe. Ustawiasz dany Outfit i otrzymujesz bonus do magii, maksymalnej ilości HP itd! Dowiedz się więcej w zakładce Addon Bonuses.
Kowal u którego będziemy mogli ulepszać przedmioty za diamenty które wykopiemy w kopalni!
Automatyczne taski uruchamiane komendą za które są przyzwoite nagrody!
Ogromna ilość questow. Wszystkie podstawowe questy plus coraz to większa ilość nowych!
Aktualizacje od których rozboli Was głowa Mamy zamiar pobudzić rookgaard tak aby z wyspy początkowej mianować go na wyspę najlepszej zabawy!