Witam, poszukuje programu do masowego tworzenia kont w tibii. Widzialem cos takiegos juz kiedys. Lub moze ktos chcialby stworzyc cos takiego :)
Wersja do druku
Witam, poszukuje programu do masowego tworzenia kont w tibii. Widzialem cos takiegos juz kiedys. Lub moze ktos chcialby stworzyc cos takiego :)
zależy ile płacisz i jakie masz wymagania, odezwij się na pw, napisz co chcesz mieć w tym programiku dokładnie, ze wszystkimi szczegółami etc i oferuj cene. @IwOQ ;
Napisałem kiedyś coś takiego ale źródła ma albo BBsrv albo przepadly
przepadły gdzieś już dawno chyba ze gdzies na starym dysku są ale wątpie ;d poza tym on chce robienie charów na gotowych kontach, a tam bylo z tego co pamietam zakladanie kont :D
@LordCompi a moze umialbys jeszcze raz to zrobic? chodzi to jest chyba 5-6akcji naciskanie create account, generator name, server list, server name, accept rules, create.
No umiałbym ale czy czas znajde. Ostatnio zarobiony po uszy jestem. Poki co probuj u bbsrv
python
tez zainteresowany jestem. A jak byloby z aktywacja konta?
Jakbys sobie aliasy porobil ze [email protected] prowadzi na jedna skrzynke, to bys sobie hurtowo wyklikal
no wlasnie taki bajer, ze konta mozna zalogowac bez aktywacji emaila czyli mozna dwac fake :) ale no ktos chcialby zrobic za jakas przystepna kwote?
Z taka opcja ze wpisujemy recznie:)
Name. Server(Z listy wybieramy) Haslo i email :)
i zeby nam generowalo ;) Dawaj propozycje chetnie kupie
co do aktywacji konta używałem http://mailnesia.com/pl/ tyle ze cipsoft go zablokował : ) fajna skrzynka automatycznie klika linki aktywacyjne cos w ten deseń trzeba szukać
nie trzeba aktywować emaila od czasu wprowadzenia dawnportu