Siemanko, Wam też avast dziś zablokował tibię? Oba programy posiadam od dawna na kompie, a dopiero dziś się nie lubią :( Dodam że dawanie tibii do wyjątków nic nie daje.
Wersja do druku
Siemanko, Wam też avast dziś zablokował tibię? Oba programy posiadam od dawna na kompie, a dopiero dziś się nie lubią :( Dodam że dawanie tibii do wyjątków nic nie daje.
Też mi dzisiaj zablokował. Kiedyś miałem podobną sytuację i wystarczyło zaktualizować bazę wirusów. Dzisiaj to nie pomogło więc wyjąłem Tibię z kwarantanny i dodałem do zaufanych. Pomogło;p.
Polecam wam antywirusa AVG
Wiecie może gdzie jak wejsc do kwarantanny w avascie? Bo mi też dzisiaj zablokował i dodał do kwarantanny a w tym gównie nie mogę jej znaleść
Wchodzisz w avasta -> po lewej klikasz STATYSTYKI -> powinieneś być w zakładce "Twoje statystyki" -> po lewej wybierasz Status komponentu -> i klikasz na kafelkę " elementów przechowywanych w Kwarantannie". Tam masz listę plików które był zablokowane
polecam rozwiazanie : avast->ustawienia-> przeszuwam scrollem az znajde 'wykluczenia' -> dodaje folder tibii
>2015
>nadal używaj avasta
>nadal narzekaj, że odwala maniany
nono