Czy owa pantera respi sie raz dziennie czy raz na miesiac?:P Bo nie wiem czy chodzic i sprawdzac :)
Wersja do druku
Czy owa pantera respi sie raz dziennie czy raz na miesiac?:P Bo nie wiem czy chodzic i sprawdzac :)
Na pewno nie respi sie raz dziennie. Raczej losowo jak inne tego typu bossy.
nieregularny respawnCytuj:
Midnight Panthers are a very rare spawn in Tiquanda. You can tame them using a Leather Whip or a Music Box. There is no specific time for it to spawn, like any other boss, it's absolutely random.
kumpel puszczał bota żeby spr czy jest i w 5 dni złapał
ja spr przez tydzień normalnie i do dziś nie mam ;D
Ja tez na bocie sobie pantere zalatwilem na dwoch charach, do tego za 20k XDDD
Byly wakacje, zatem w sumie wolne.
Po server savie loguje swojego pro chara, odpalam skrypt, wrzucam do bp leather whip, wypierdalam chara zeby skrypt przelecial - nic.
Drugi dzien to samo - kolo 10;30 odpalony skrypt, ide robic sobie sniadanie i alarmy slysze ;p wracam i panterka za 17k dokladnie zlapana XD
co do respu - losowy
ludzie biegaja tygodniami i nic, ja drugiego dnia mialem pantere za 17k XD
Ja w 3-4 dni zlapalem. Kazdego dnia sobie szedlem sprawdzac, np. przed huntem, po hucie, przez wz, po wz. A jak mialem logac, to logalem na jednym z respow pantery, co pol godzinki sie jakos logowalem. I trafilem :p W sumie wiele bossow tak sprawdzam, np. white pale, krewetka, bossy vampirow, itp.
tylko ja tyle szczęscia (w sumie pecha) miałem że mając 30lvl ją spotkałem i prawie padłem?
Jeden dobrze znany użytkownik TORG'a puszczał tam bota, który przy okazji expił sobie. Ale ile razy złapał spotkał panterę tego nie wiem :D