Witam, nie posiadam odtwarzacza DVD a myślę nad zakupem GTA V na PC. Czy w pudełku z grą jest faktycznie sama płyta DVD czy może jest jakiś rodzaj kodu aktywacyjnego który pozwali mi grę aktywować i pobrać przez internet ?
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Witam, nie posiadam odtwarzacza DVD a myślę nad zakupem GTA V na PC. Czy w pudełku z grą jest faktycznie sama płyta DVD czy może jest jakiś rodzaj kodu aktywacyjnego który pozwali mi grę aktywować i pobrać przez internet ?
Pozdrawiam.
Kup przez neta klucz, bo jak kupisz w pudelku to tam kodu raczej nie ma i jest płytka tylko.
Rozumiem, dzięki. Tutaj znalazłem kluczyk: http://www.fabrykakluczy.pl/gra/gran...klucz-403.html
Czyli w pudełku key'a nie będzie ? Jednak w wielu innych tego typu grach prócz płyt są klucze, one w sumie są najważniejsze xd
Będzie klucz na pewno w pudełku, ale jeśli nie będzie wymagany steam to możesz bez płyty nie pograć.
Musisz sprawdzic czy d ogry bedzie wymagana aktywacja na steam. Jezeli tak to smialo bedziesz mogl sciagnac z netu. Jezeli nie to polecalbym po prostu na steamie zakupic.
Jak bedzie na steam to mozesz kupic w pudelku, ale jak kupowalem gta 4 na pc to wtedy rockstar mial games for live czy cos takiego, wiec musialbys sprawdzic czy wyjdzie gta na kompa na steama, jezeli tak to mozesz kupic spokojnie w pudelku, jezeli nie no to zostaje klucz na necie.
Z tego co widzę to na Steam'ie jest GTA V więc zapewne tam też będzie klucz do aktywacji. Ale jeszcze się wstrzymam aby mieć pewność, a może mimo wszystko zdecyduje się na wersję na PS4.
W każdym bądź razie dzięki wielkie za pomoc :-)