Stream Twitch.tv [Refugia]
Informacje:
Witam bardzo serdecznie, nazywam się Rafał i mam 21 lat. Zacząłem streamować od kilku dni na portalu Twitch.tv. Zamierzam robić to bardzo często a nawet codziennie. Aktualnie streamuje na laptopie i czasami są ściny a czasami ich wcale nie ma. Nie wiem dlaczego tak, ludzie nie narzekają jak oglądają a już mam paru widzów i stałych bywalców.
Zmiany:
Aktualnie pracuję i zbieram na nowy komputer. Stałych widzów będę pytał oraz wszystkich zgromadzonych o sprzęt do kupienia do streamowania i patrzył na różnych portalach pokazując.
O mnie:
Posiadam mieszkanie, mam Narzeczoną, zarabiam na jedzenie oraz na życie przy okazji na rozrywkę. Dlatego u mnie na stream można zobaczyć "DONATE" tylko pieniądze Tibijskie. Z powodu takiego, że na razie nie posiadam buttonu "Sub" z powodu braku widzów. Kiedyś to zrobię jak będzie Was więcej. Nie stać mnie na wykupienie premium scroll'a z powodu rodzinnych. Dlatego wszelkie "DONATE" dozwolone (Parcel/Bank/Priv).
Strony:
Informacje na temat Twitch:
Aktualnie posiadam moobot'a, komendy, followy itd. Wszystko co powinien mieć stream oraz chat na ekranie. Opis na Twitchu bardzo ładnie wyglądający zawsze można zmienić.
Twitch kanał:
http://www.twitch.tv/funrequer
BARDZO ZAPRASZAM NA STREAM, CHCE STREAMOWAĆ DLA WAS, DLA SAMEGO SIEBIE ORAZ DOBRZE SIĘ BAWIĆ! JAK KUPIE KOMPUTER BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ! OBIECUJE!