Witam, przeglądałem sobie filmiki na necie i zastanawiam sie co te ziomeczki mówią tym ludziom którym wbijaja RSa. "Trzymaj ava, rzuc sobie bedzie zajebiscie "? Ktoś wbijał może chce się podzielić jakimiś doświadczeniami ?
Wersja do druku
Witam, przeglądałem sobie filmiki na necie i zastanawiam sie co te ziomeczki mówią tym ludziom którym wbijaja RSa. "Trzymaj ava, rzuc sobie bedzie zajebiscie "? Ktoś wbijał może chce się podzielić jakimiś doświadczeniami ?
Trap -> rzucasz pod strapowanego UHy -> on się nimi leczy -> za x razem nie rzucasz UHa ale Ava -> on używa ava na sobie przy okazji zabijając noobchary ustawione dookoła -> rs
nie o tym sposobie mówiłem. Z uhami tez robiłem ale to było jakoś w roku 1410 chyba, coś około. Mi chodziło jak typy na shadowcorsie mają goscia w trapie albo nawet nie w trapie i typ rzuca ava a za ekranem stoją nub chary.
np tutaj https://www.youtube.com/watch?v=AO_3cuNQl48
albo na staku mają po 10 charów, i ludzie serio tego nie widzą ze tam jest wiecej niz 1 char ?
Ludzie zabijają FE które tam stoją -> 4 noob chary z 10 hp -> noob chary padają łapiesz rsa.
Na innych jego filmach widziałem że oni im coś tam gadali na zasadzie "rzuć ava wygrasz lizaka" no ale tylko idioci by się na to nabarli XDDD
No i nie jestem pewien, ale na open pvp na rl by to nie działało bo trzeba zaznaczyć ziomeczka przed tym jak Ci skull wskakuje, no chyba że to jest kwestia odpowiedniego ustawienia tam w opcjach pvp, nie wiem nie sprawdzałem
Na niektórych otsach były też inne jajca. Można było sobie dać nick "dragon" i wiadomo co robił elf ;p
rozne sposoby, rozne typy ludzi ktorzy sie nabieraja:
1) na rl robilo sie na stoneshowera, ustawiasz sie niby ze chcesz screena z mlvlem / lvlem w jakims ladnym miejscu i oczywiscie oprocz ciebie jakis 2-3 mainy i noobki, piszesz gosciowi ze zamieniacie sie w cos fajnego i dajecie mu chameleon runke po czym zmieniacie zdanie i zmiana w cos innego, podkladasz stoneshowerke ktore maja podobny wyglad i tyle. 80% ludzi sie lapalo na tym nawet jezeli ktos wiedzial, ze to trap to czasami jak 2-3 razy powtorzylo sie zmiane pomyslu to wbijal i tak
2) na aurorze goscie wymyslili patent z podobnymi nickami, ktore na siebie nachodza. robiles nicki z ta roznica, ze zamiast np. EOB ktos mial nick ECB i nachodzily na siebie jak sie odpowiedni na stacku ustawisz taki sam outfit i naprawde ciezko bylo ogarnac bez otwartego battle o co chodzi
3) na shadowcorsie ludzie wbijaja rsy br a jak wiadomo nie maja oni za duzo w glowie, wystarczy ze odpalisz na chwile casta ze masz rsa i full eq i uciekniesz wlasnie w jakiego defa i z tylu sa noob chary ktorych nikt nie widzi, brazole podjarane ze full eq ktos na sobie beda chcieli podtrzymac pzta rzucajac ava (i tak nie maja szans go samotnie zabic ale podtrzymaja pzta minute xD) i pyk
chyba na netbookach :f
ja tam nie uzywam za bardzo battle, mam otwarte caly czas ale prawdziwi maczo nie korzystaja z battle x-D