jak najlepiej jest się leczyć 130 rp na anhi? słyszałem o opcji magma amulet+ e ring+ GSP, da to radę? czy polecieć klasycznie, might ring+ magma amulet+ GSP/ gran san?
Wersja do druku
jak najlepiej jest się leczyć 130 rp na anhi? słyszałem o opcji magma amulet+ e ring+ GSP, da to radę? czy polecieć klasycznie, might ring+ magma amulet+ GSP/ gran san?
Tylko i wyłącznie energy ring + GSP.
Might ring + reszta to zły pomysł, sam to próbowałem wmówić typowi jak robiłem 101rp, ja zrobiłem, on na 170lvlu padł.
w takich momentach leczysz sie do fulla gran ico i potionem, zakladasz stone skin amuleta i dajesz exita :p
jak dasz exita to potwory atakuja cie jeszce tylko raz po czym od ciebie odchodza i masz 10 sekund na ponowne zalogowanie i po zalogowaniu mozesz w spokoju sie wyleczyc przez jakies 10~~ sekund tez i dopiero potwory spowrotem sie na ciebie rzucaja ;d
a gdy obok jest 3 graczy w których napierdala 5 demców z aoe spelli? pytam teoretycznie bo nie wiem jak to dziala
a niech ci każdy da exita wtedy xD
poza tym gran san żeby nie był że pasta kłamie
coś chyba nie tak...
po pierwsze paladin nie ma gran ico
po drugie stone skin amulet chroni tylko od obrażeń ze śmierci oraz fizycznych
po trzecie chyba każdemu zależy jak na najszybszym zabiciu demonów jak dasz x-loga to reszta ekipy może się wysypać
jak coś źle napisałem to poprawcie
@topic
magma amulet cały czas na pierwszą bułę zakładasz e ringa później ściągasz gran sany, spirity oraz might ringi
Spirity, na wejście energy ring, później bierzesz sobie deepling necklace(beam demonów bije z life draina, a to zmniejsza o 50%) do tego might ring i po prostu stoisz i bijesz strzalki + jakies sd i sie leczysz. Nic skomplikowanego, zrobilem na 110 bez żadnego problemu. Tylko się nie przestrasz jak wszyscy razem z Tobą zdechną na jakieś lepsze combo, bo to się czasami zdarza. Ogólnie teraz najłatwiej się robi anhi MS/ED, bo mają dobre sety, miliardy many i zawsze mogą wziąć sobie potrawkę.