Jedno ze starszych nagrań z mojego kanału. Ale w obecnych czasach gdzie gra się wykańcza warto wiedzieć o tym co powiedziałem na nagraniu i nie wspierać tego botterskiego ścierwa.
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=w2J_1Ac5V0k
Wersja do druku
Jedno ze starszych nagrań z mojego kanału. Ale w obecnych czasach gdzie gra się wykańcza warto wiedzieć o tym co powiedziałem na nagraniu i nie wspierać tego botterskiego ścierwa.
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=w2J_1Ac5V0k
Powiem tak, cena gp drastycznie spadla, po wprowadzeniu creature product ;D
Boty nie mialy na to az tak duzego wplywu, bardziej kasyna w yalahar, to jest dopiero interes :D W kazdym razie cipsoft powinien od razu zajac sie botterami a nie teraz, gdy gra juz upada ;D
Jeszcze rok temu na aurorze, cena gp dochodzila nawet do 35 zl, pol roku temu (jeszcze przed sprowadzeniem expa x1 i upadku servera), cena ta spadla nawet do 20 zl/1kk
super, podoba mi sie, tworz dalej!
ja kupilem wczoraj 2kk za i jestem szczesliwy nie mow mi jak mam zyc
Cena gp spadła bo jest ich coraz więcej na serverach normalna krzywa popytu i podaży która wystepuje w kazdej grze mmo jak i wnormalnym życiu. Jak czegoś na rynku jest mnóstwo i jest ogolnodostepne to cena spada. Mówienie że za czasów 7.6-7.92 się tyle nie bocilo lekko mija sie z prawdą poprostu o profit z huntu było dużo trudniej no i oczywiscie nie bylo 400-800 lvl-i którzy wyciagaja dziennie 1kk.
Rynek sprzedaży gp jest już taki duży że chyba nic się z tym nie zrobi jak tak teraz patrzę xD
Pamiętam czasy gdy 1cc kosztował 6zł a na antice pacca na 90dni kupowałem za 120k od brazoli xD
gra się wykańcza? Fajnie że się obudziłeś po 5 latach bo przynajmniej od 5 lat tak to wygląda. Winni nie są gracze bo oni zawsze będą oszukiwać jeśli będą mieli taką możliwość ale winą jest cipsoft który doskonale wie o całej tej sytuacji i nic z tym nie robi. Jak by chcieli zlikwidować botterów to już dawno by się to stało. Mówisz że ktoś boci 300 knightem i zarabia 1kk w dwa dni. Ilu takich 300 botów jest na całej tibi? 100? 150? Jak by 5 osób z uprawnieniami gma przysiadło na jeden dzień i zaczęło banować to w jeden dzień by rozwiązali problem. Bo wyexpienie takiego 300lvla to są jednak miesiące bocenia. Tylko że cipsoft po prostu nie chce nic z tym robić bo bardziej mu się opłaca utrzymywać taki stan jaki jest bo zarabiają więcej hajsu, mają stabilizację finansową i nie będą wprowadzali drastycznych zmian. I będą to prowadzić tak długo aż przestanie się to opłacać i najprawdopodobniej dopiero wtedy coś się zmieni. A z ciebie zajebisty blogger, w 3 minutownym nagraniu dałeś radę się pomylić parę razy, do tego tak płytko przedstawiłeś problem że płycej się nie dało.
No z tego co sluchalem to on chcial wyjasnic tylko dlaczego tak sie dzieje a nie napisac, ze "o hej, nie uwierzycie ale gra upada"
Wracajac do tematu, mam 200+ ms na calvie, server martwy na dzien dzisiejszy, gra okolo 60 graczy dziennie, postanowilem sobie wbic black skulla, ubilem 8 graczy i tylko jedna z nich okazala sie manualnym graczem, wiec dla mnie to cos znaczy.