-
Exp 76 EK
Witam.
Poszukuję jakiegoś dobrego expowiska dla 76 EK.
EQ: Zao helmet, mpa, zao legs, bohy/softy, p ammy, mms, justice seeker/avenger
skille: 85/78
Byłem na dragach w Ankh, ale totalna porażka, niby resp pusty, ale jak wybije to się nic nie respi, pomijając ryzyko deski jak wejdą 2DL' e + jakieś dragi.
Wcześniej robiłem taski na mutated raty i tigery to było nawet po 150k, a teraz tasków już nie ma po co robić, bo 1 pkt do full brakuje i kończę wyverny. Fanie by było jakbym solo wyciągał 100k+, może być na 0 ew. lekkie waste, ale profit mile widziany.
Pozdrawiam.
-
A próbowałeś bić dl'e darashia albo wyverny na LB (ew. drefia?). Jeżeli zacząłeś przed limitem lvlowym task na minosy, to możesz go robić. Na Dark Piramid zrobisz go sobie w chwile a wpadnie spory profit bankowo. Jak możesz to ogarnij jakiegoś ED i możecie śmiało iść bić helle i ew. hydry pojedynczo.
-
Dragi na darashi wiecznie zajęte, a Wyrmy w ogóle siąść nie chcą. Taska na minosy mam, zrobiłem już niecałe 1k minosów. Mam też taska na piraty, tez około 1k zrobione. Na Hydry latam z palkiem na małego spawna, to robimy po ~100k/h.
-
To na lb jest jakiś większy resp wyvern? O czym dokładnie mówisz? @x-st ;
@a sam mogę polecić bonebeasty na ramoa i quary scouty w podziemiach pod talahu. Taski możesz wziąć dla samych boss pointów, zawsze to kolejna szansa na fleshcrawlerze czy innym fajnym bossie.
W obu przypadkach niezły exp i profit w zależności od cen na servie, ja rok temu na hibernie ładnie na tych miejscówkach zarabiałem podobnym ekiem.
-
Ojj chodziło mi o Wyrmy a nie Wyverny ;p. Wybaczcie, dość późna pora :D. A może necro task ? Jeżeli yala necro +hero nie zabocone to też można tam dobry exp z profitem wyciągnąć.
-
Kurde, szkoda, a już myślałem, że jakieś fajne miejsce do bicia wyvern doszło ;d
-
Chyba obadam te Necro na Yala i te bonebeasty, zobaczę co lepsze. Necro z Avengera jechać?
@edit
Co do Wyvern to chyba najlepsze są w Edron na skałce i koło OF'a, ale w sumie to nie mam pewności, bo jakoś nigdy na tym grubiej nie hunciłem, bo i chyba nie ma po co ; d
-
Co do dragów to mogę Ci polecić Dragonblaze Pekas, jak dla knighta -Dragon lordy i Frost Dragony. Dobrą skałą jest druga za teleportem. Możesz brać spokojnie po jednym i je bić.
Ja moim knightem wyciągam tam nawet do 250 bez staminy.
Werewolvy, zarobek i exp dobry (do tego task na ubicie ich 300 szybko leci - łatwe punkty).
Gsy na Gs Island, tam rzadko kto biega, a exp przyzwoity i nigdy na minus się nie wychodzi. Tylko trzeba uważać na water elementale biegające przy brzegach (ale można je omijać).
-
W sumie nie gram w tibie ale za moich czasów sie takim ekiem expilo np. Barbarian Camp, Ice Witch tower, Hellheim(?) co się stało z tymi wszystkimi zapomnianymi miejscówkami? Exp na tych miejscówkach zawsze przekraczał te marne 100k/h a na takich ice witchach wątpie żeby ktoś bocił ;)