-
Warcraft 3 custom mapy
Torgi, jakie polecacie scenariusze do wara 3 tft? nie typowe doty. Zazwyczaj gramy Warlocks, Battleships Crossfire, Are you a lucker?, ewentualnie Naruto Battle Royal albo Fight of Characters.
Jeśli macie jakieś konkretne wersje statków i foc to poprosiłbym o linki albo coś, bo tego jest mega dużo i niekoniecznie mamy czas wszystko sprawdzać.
Scenariusze do jakiegos 2v2 wzglednie napierdalanki ffa, tak żeby się dalo w <1h zagrać
o i jeśli jest jakiś dobry scenariusz oparty na Grze o Tron to również poproszę.
-
Trolls and Elves, Naruto castle defence, LOTR castle defence, tylko jest kilka wersji i trzeba znaleźć tą odpowiednią, niestety po formacie to nie mam jak podesłać.
I trochę podepnę się pod pytanie - jakby ktoś pamiętał co to była za mapa gdzie się walczyło postaciami m.in z one piece, bleacha, dragon balla i czegoś jeszcze na takim podeście na środku mapy i farmiło to poproszę o nazwę.
-
to wlasnie jest fight of characters
dzieki!
-
-
kurwa vampirism zero <3 to było coś wspaniałego zresztą jak wszystkie vampirismy :D
-
Ja pamiętam że lubiałem grać na mapkach farmers vs hunters i battle of castles czy jakoś tak :D
-
A jak się nazywał taki tower defence że był gracz vs gracz że się ulepszało swój zamek i jednocześnie wysyłało jednostki kupowane za pieniądze by atakowały przeciwnika?
-
aaa pomyliłem nazwy bo to dawno było, chodziło mi o to co mówi up, mianowicie castle fight xD
-
jeszcze 2v2v2 chyba było stronghold
-
Dobrze ze jest temat bo kurde miałem kiedyś taką fajną z postaciami anime walkę jak bleach vs onepiece tylko ze mapa była większa :D
Były tam postacie Pain,Ichigo,Spongebob :D, Maka z soul eater ;d
-