-
Pomoc w wyborze bota
Siemanko dawno nie używałem bottów ale teraz sytuacja mnie do tego zmusiła bo mnie hakli jakiś czas temu na moim ed i potrzebuje zarobić hajsu jak najwięcej.
moge bocic po kilka kont na raz mam dobrego kompa a mianowicie:
I5 4670k do 4ghz podkręcony.
8gb ramu goodram 1666.
GTX 780 od asusa do 1.1ghz podbity.
Pytanie takie jakiego bota najlepiej teraz używać? I czy można wyrwać bana na swoim main koncie jeśli się nie odpala na nim bota ale używa na innych kontach?
Potem jakie miejscówy najlepiej bocic? mam zamiar kupić kilka 40+ kinów.
-
Windbot najlepszy pod względem funkcjonalności i szybkości, ale teraz szanse na bana są duże. Jak nie będziesz transferował dużej ilości ccków paczką/bankiem (rób to ręcznie na depo) i nie będziesz miał takich samych danych na main i na bot kontach to nie wyłapiesz bana na mainie na 90%
-
generalnie to planuje zrobić sobie depo chara na którym będe trzymał kase bo narazie i tak nie gram i tam bym przekładał kase przez depo. Zastanawiam się też nad kupnem większego lvla troche i nim bocic. A na Maina nie mam zamiaru sie nawet logować Widze że WinBot ma 14 dni triala.
-
Windbot , BBot ale fakt teraz są duże szanse żeby dostać bana : )
-
no, teraz strasznie latwo o bana, ja botuje na BBocie od pol miesiaca na 4 kontach, narazie bez bana (ale krotko botuje), przerzucam sie na windbota chyba, bo na BBocie masz malo skryptow na necie, a na wyzszych lvlach nie wyobrazam sobie robic samemu w dodatku na 4 roznych expo