joł
za co leci więcej kont? wind czy ibot+? i co polecacie na chwilę obecną?
Wersja do druku
joł
za co leci więcej kont? wind czy ibot+? i co polecacie na chwilę obecną?
Podejrzewam, że nikt takich statystyk nie zrobił, bo ban na konto możesz nawet dostać 2 lata po tym, jak bociłeś.
Ktoś może zrobić statystyki, ale one by musiałby liczone z 5-6 lat.
Czyli to, że za windbota leci wiecej kont to nieprawda i nie ma takiej tendencji?
Nie kiedyś były różnice, ale teraz się wzięli za botterow i nie ma znaczenia czym bocisz - szanse są te same
dzieki, to wybieram windbota.
Sa jakies przydatne wskazowki co do bocenia, zeby uniknac delete'a? Czy raczej bez roznicy i zawsze mozna wylapac?
Robic swoje prywatne waypointy i skrypty, chyba tylko tyle.
nie boć 24h > regeneracja 2 dni > 24h > regeneracja, tylko boc po 6-8h dzienni
Może i kiedyś dawało to jakąś możliwość "przetrwania", teraz to się do końca nie sprawdza. Przekonałem się osobiście, gdyż raportowałem dwóch boterów, gdzie nieraz nie było ich online nawet tydzień. Bocili kilka godzin, potem dwa dni offline, itd. Miejsca mało uczęszczane, więc i reportów mało. Fakt, że czekałem z 3 tygodnie po tym jak wysłałem reporty, ale doczekałem się - oba konta zostały skasowane.
Teraz usuwają konta nieważne jakiego bota używasz. Wydaje mi się, że po zgłoszeniu oni jakoś sprawdzają, żeby nie popełnić gafy (jakie już zrobili nieraz) i nie usunąć konta, gdzie nigdy nie był bot odpalony. Dlatego być może tyle zajęło im usunięcie kont, które ja zgłosiłem.
+100. 2000 charów biega po tej samej trasie, w tym samym miejscu orientuje się, że musi dokupić potiony (check w mieście), leczy się jak ma < 600 hp, kupuje tyle samo manasów i wkłada hajs do zminimalizowanego bp - tak zwany przypadek. Robisz wpt sam i nie nawalasz 24/7 i będzie dobrze