Gdzie i jak zarabiac 83 paladynem 110 dista na faccu, tak by uzbierac na Premium scrolla. Ile czasu mniejwiecej by to zajelo
Wersja do druku
Gdzie i jak zarabiac 83 paladynem 110 dista na faccu, tak by uzbierac na Premium scrolla. Ile czasu mniejwiecej by to zajelo
mintwalin lootbag, venore dragon lair rowniez z lootbagiem, gsy na pohu, hellgate.
No jak masz farta i postmana to na mint doslownie w pare dni ale bys musial bic po 12h ;s
Drillwormy.
@up: a pan nie zauważył, że teraz respia się na ekranie? na tym lvlu imo kiepski pomysł teraz, ewentualnie nie ruszać się spod zejścia przy tym kamieniu na wschodnim spawnie dalej, niż do rozwidlenia północ/południe
Dawno dawno temu, dobre 5 latek, jak expiłem palkiem na facc, to najlepszy profit miałem na of, hellgate i dragach ofc. Możesz też próbować klepać banshee na iotk, jak Ci się znudzi wszystko inne. Jest szansa na smelling baita, a to już konkretny zysk.
Gdybyś miał większy poziom to mógłbyś próbować na Lostach zarabiać. Z tego co mi wiadomo palkiem tam praktycznie nigdy na minus się nie wyjdzie.
Wiem, bo znajomy na 105 biegał i nie narzekał na loot. Tylko właśnie problemem jest tutaj poziom, bo 83 może być za mały aby tam biegać.
Szybki zarobek to Stuffed Toad, minus taki, że bez odrobiny szczęścia możesz polować na lalkę i miesiąc :P
Na Robson Island też można zarobić.
Ktoś @up wymienił D-lar w Veno. Lepiej już się udać na D-lair do Carlin. Więcej mobów i mniej ludzi. Sam, gdy chodziłem tam expić, to tylko raz było zajęte.
Zrób 5 bot charów sobie i sobie nimi pomagaj
Drillwormy / Dragony ( na bocie 50x szybciej i wygodniej )
Jak wyzej mowili jednego bot chara zrob sobie ktory będzie polowac na Stuffed Toada
z takim distem spokojnie możesz polować na drillwormy, nie dość ze lvl szybko wpadnie to i zarobisz sporo