Wniosek: Skasowane konto można odzyskać pisząc 2 maile do CipSoftu pod warunkiem, ze nie używało się bota.
Wersja do druku
Wniosek: Skasowane konto można odzyskać pisząc 2 maile do CipSoftu pod warunkiem, ze nie używało się bota.
W temacie o mass banach ktoś chyba pisał że dostał undelete, na Twoim miejscu meczyłbym ich dalej, bo pewnie odpowiedź poszła z automatu i się nawet nie zagłębiali w twoją sprawę, a z ciekawości po twoim banie pytałem paru osób i podobno serio nie lubiłeś botterow i nie bociłeś więc szkoda konto odpuszczać
a jak nie to chociaż zrób im bubę na steamie, jak się posypią układy to może się zepną
napisz im list :p jeden znajomy w ten sposob dostal undelete dwa razy (raz za wyzywanie bodajze, a drugi raz za bota), a drugi znajomy pisał im z 10maili o pozwolenie na zalozenie sobie postaci o nicku serpent spawn. Gdy wkoncu nawet juz mu nie odpisali, to wyslał im list - i pozwolili :D to miala byc nasza maszynka to meczenia botów ;d
i nielegalne oprogramowanie to niekoniecznie tylko bot, byc moze mc uzywales albo cos takiego? albo kiedys bota uzywales?
mc nie maja jak wykryć, x-mouse button control i podobne nieoficjalnie pozwalają o ile nie używasz wbudowanego taskera
Nie uzywalem mc, tylko z oprogramowania, ktore w jakis sposob wplywalo na gre to logitech gaming control, ktore ustawia mi hotkeye na myszce. Tylko jedno konto do gry mialem.
Flash czy stary klient?
Jeśli to to to cho i flash to ja nie gram więcej :p
Tylko starego klienta używałem, no ciężka sprawa z tym CipSoftem. Tyle charów biega na bocie od kiedy pamiętam cały czas, a ja skasowany ;)
no to może założyli, że na starym kliencie nie da się grać tak sprawnie i poszło :f
ale męcz ich, nie może tak być
jak masz duzo ziomkow i faktycznie nie bociles zaloz temat na forum tibii i niech tam pisza ze cie znaja i ze nie boicles i ze so frajerami
ale jak juz ci napisali ze ci nie oddadza konta to raczej tak bedzie ;x
Temat na technical supporcie powoli powstaje, choć to pewnie niewiele da, ale zawsze warto spróbować. Jeśli ktoś z tego forum mnie zna i wie, że tłukłem wszystko ręcznie to proszę o dorzucenie trzech groszy :) http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=4312023