Witam, szykuje się do kupna pierwszego samochodu, obowiązkowo musi być gaz. Coś małego żeby w miare wyglądało tylko plis nie golf;/ Budzet to okolo 5-6k. Bardzo prosiłbym o pomoc torgowiczów ! Dzięki
Wersja do druku
Witam, szykuje się do kupna pierwszego samochodu, obowiązkowo musi być gaz. Coś małego żeby w miare wyglądało tylko plis nie golf;/ Budzet to okolo 5-6k. Bardzo prosiłbym o pomoc torgowiczów ! Dzięki
Jeśli mówimy o rozsądnych opcjach (spalanie, koszty eksploatacyjne, itd.), to Astra II nie wygląda głupio. Swego czasu myślałem też nad jakimś volvem v40. Ogólnie samochód w tej cenie możesz dostać, inną kwestią będzie jego stan, dlatego też w pierwszej kolejności patrzyłbym na stan samochodu, a nie na markę.
To co up, patrz na stan głownie, szczegolnie w tej cenie. Uważaj z gazem, lepiej kupic bez gazu i samemu założyć instalację
Mitsubishi Carisma jest nie zajebywalny albo Toyota
Skoda Fabia, Seat Ibiza, Honda Civic VI, Fiat Bravo. Jeżeli Ci się podoba to obczaj sobie hyundai coupe, może jakaś licbazistka na niego poleci nawet ;d;d
Golf 3 full bajera, na dziewczyny dziala jak hiszpanska mucha - potwierdzone info
Przepraszam ze odswiezam oraz jeśli to zły dział ale mam pytanie. Kupiłem samochód nissana 100nx na szybko od kumpla i teraz pytanie mam 14 dni na zapłacenie podatku jednak mój urzad skarbowy jest daleko od mojego obecnego miejsca zamieszkania i nie będę miał możliwości dojechania do niego w ciągu 14 dni mogę wysłać im to poczta? Tylko pytanie jeśli tak gdzie znaleźć te papiery wszystkie ? Oraz czy jest jakaś odpowiedz zwrotna która dojdzie na adres zameldowania?? Proszę o szybką odpowiedź l. Pozdrawiam
jak zapłacisz tydzień czy dwa po terminie to się nic nie stanie, będziesz musiał dołączyć tylko "czynny żal" - potwierdzone info
Znajdź numer telefonu, zadzwoń i się dopytaj, opowiedz jaka jest sytuacja. W kwestii US to bym nie opierał się nawet na potwierdzonym info. Chuj wie jakie kary mogą ci dojebac jak urzędnik będzie miał nasrane we łbie.
Napisz upoważnienie i możesz robić co chcesz @Holczan ;
Mam jeszcze takie pytanie jak wyślę to poczta to w przypadku jak coś źle wypełnienie to oni bd się kontaktować zemna czy ja sam mam się jakoś do pytać ??
kup sobie moze lepiej motocykl, np z Zippa. za te pieniadze bedziesz mial nowy motor zamiast rozpadajacego sie auta :P