czy ktoś miał do czynienia z autem ze składanym dachem? jak to się sprawuje w zimniejsze dni?
Wersja do druku
czy ktoś miał do czynienia z autem ze składanym dachem? jak to się sprawuje w zimniejsze dni?
tak samo się rozkłada?
chodzi mi bardziej o izolację. czy będzie trzymać temperaturę, czy podczas opadów śniegu nie będzie żadnych cyrków...
Mam w domu cabrio z elektrycznie składanym dachem. Mama jeździ tym cały rok i nie narzeka. Na pewno następne auto jej też będzie cabrio. Jedynie co to trzeba uważać bo jak złożysz dach to środek ciężkości jest całkiem inaczej bo dach jest w bagażniku :)
Panna ma puga 206cc, niby spoko, niby nie pizga od tego. Ale skrzypi ten dach jak pojebany <;
/ nic nie przecieka, ale to wszystko zalezy od tego jaki dach i w jakiej kondycji jest.
To ja mam w domu colta CZC więc prawie to samo. Ma swoje plusy i minusy ale po zdjęciu dachu te wszystkie minusy gdzieś uciekają moim zdaniem. W środku zimy mój tata przyjechał nim z Holandii i był zadowolony z samochodu mama jeździ cały rok do pracy też zadowolona. Napisz też jakiego cabrio szukasz czy z składanym metalowym dachem czy z tym płóciennym bo to różnica :)
Mam doświadczenie z mercedesem r170 i r171 wszystko sztywny dach. W zimie żadnych problemów nie ma, działa gładko, nie skrzypi nie wieje etc, moszna jeździć.
Nie wkurza was jak wam srak naptaka na tapicerkę przez otwarty dach? xD