Mam na myśli to że ruter mam za oknem a temperatura jest na minusie.
Czy ruterowi nic się nie stanie jeżeli zostanie tam na noc? ( chcę ściągnąć wowa :) )
Wersja do druku
Mam na myśli to że ruter mam za oknem a temperatura jest na minusie.
Czy ruterowi nic się nie stanie jeżeli zostanie tam na noc? ( chcę ściągnąć wowa :) )
Ale po co w ogóle chcesz zostawiać router play'a na dworze? Z tego co się orientuje to on jest przenośny więc co ma autor na myśli xD
i co ta szyba Ci robi różnice w transferze?
Instrukcja obsługi, zakres temperatury składowania i zakres temperatury pracy... obstawiam że składowanie -10/60, pracy 0/50.
Szyba od okna blokuje, a słoik już nie będzie xD
@t
Zaleca się nawet po dłuższym transporcie w ujemnych temperaturach dać elektronice odtajać zanim się jej użyje. Z pewnością chodzi tu o wilgoć, ale może nie tylko. Pewności nie będziesz miał. Może opisz problem i czemu to ma być za oknem to może coś się wymyśli.
Podziala dopoki nie nabierze wilgoci, luty nie skoroduja albo baterie szlag trafi :P
HAHA o sprawdzeniu w instrukcji nie pomyślałem ale sprawdziłem wczoraj i faktycznie 0 stopni to dolna granica a -20 to dolna granica składowania.
Tak czy inaczej dzięki wszystkim za odpowiedzi, zaczekam sobie do niedzieli/poniedziałku i do anteny podczepię ten ruter.
Temat do zamknięcia.