Witam, który task jest najbardziej opłacalny i najszybciej można go wykonać jeśli chodzi o przedział tasków dla 74lvla u Grizzlego i gdzie się udać na te potwory. Chciałem iść na giant spidery ale nie wiem gdzie jest ich najwięcej
Wersja do druku
Witam, który task jest najbardziej opłacalny i najszybciej można go wykonać jeśli chodzi o przedział tasków dla 74lvla u Grizzlego i gdzie się udać na te potwory. Chciałem iść na giant spidery ale nie wiem gdzie jest ich najwięcej
GS task jest od 80 lvla - dobrze jest taska wykonywac na forbidden island, gdzie jest ich duza ilosc. Jak bys bral taska na GSy to mozesz rownie dobrze wziac na mutated baty i bic te dwa rodzaje mobow na yalahar.
Co do taskow na Twoj lvl to oplacalne sa: crystal spider, ice golems (te dwa taski bierzesz lacznie + jeszcze wywerny i mozesz je bic na west svargrond), ancient scaraby (dobry profit), mutated raty (task rozpoczynasz lacznie z bonebeastami i bijesz je na kazordoon middle spike), quara scouty (tez jest dobry proficik). Jak masz jakies pytanka to smialo
GSy msem to ciągłe waste wiec nie nastawiaj sie na profit ( robiłem taski 110 ~ msem 2 x i dgyby nie fakt że na farcie 2x z old widowa mi item do mounta zleciał to bym miał ogromne waste, a tak było tylko małe ;D )
@up
Czyli gs'y sobie lepiej odpuścić? Bo właśnie mam mało kasy, a chciałem sobie nabić trochę punktów i chociaż zarobić pare k ;)
a Ancient Scaraby gdzie mogę szukać?
Okej, dziękuje bardzo chłopaki.