-
Windows Phone < 700zł
w końcu się biorę na poważnie za zakup telefonu, poszukuję czegoś z wp8.1 w odpowiedniej cenie
zastanawiam się głównie pomiędzy soulem 2, jakąś lumią 6xx z nowych a czekaniem 2 miechy na 535
535 prawdopodobnie wypada najlepiej: cena, wsparcie, więcej ramu od obecnych 6xx, ale czekać... z obecnym telefonem w tym czasie mogę kogoś zabić...
6xx też spoko, aktualizacje jeszcze jakiś czas gwarantowane
soul 2: mógłbym już w poniedziałek go mieć w domciu jakbym dziś zamówił, niezłe flaki, ale jak będzie ze wsparciem? może nie być kolorowo
proszę o jakieś rady
-
Ja prawie kupiłem tego soula. Chciałem go zobaczyć w Media, ale był tylko Prestigio 8500 (te same bebechy) i ciął się w menu. W końcu dopłaciłem 150zł do Lumii 730 (pisałem nawet do cb xd) i jest fajna. Może pomyślisz nad 735? To samo, co 730 tylko zamiast dual-sim ma LTE. Za 700zł jest sporo ofert na Allegro (także w sklepach). @zakius ;
-
znalazłem sklep zarejestrowany w polsce z magazynami chiny/singapur, w ofercie nowa lumia 920 z gwarancją 2 lata itd za 599.99 o.o
ale... obawiam się tego jednak
-
I na gwarancje będziesz musiał odsyłać do go singapuru :P
-
Piszesz 6XX. Ja mam od sierpnia lumię 630 i bardzo ją polecam. Bebechy może nie wyglądają jakoś mocarnie, ale uwierz mi, że w połączeniu z WP 8.1 działa świetnie i płynnie. Jeszcze nigdy mi się nie zawiesiła, gry też chodzą wszystkie jakie tylko mam w markecie.
-
to ta, ale flaki w 535 będą mocniejsze już :p
tylko w 630 czy 635 aparat lepszy...
nie dusi się z braku ramu jak robisz kilka rzeczy na raz? ja bym gg, fejsa i ie przynajmniej chciał sprawnie używać
-
Nie dusi się. Tylko wkurwia brak lampy przy aparacie w nocy. Tak to nie zauważyłem większych problemów, a sam kocham multi-tasking.
-
ok, dzięki wielkie
jeszcze się rozejrze ale dużego wyboru to nie mam :p
-
znalazłem jeszcze takie cudeńko http://www.x-kom.pl/p/202446-smartfo...duo-win81.html ktoś coś może powiedzieć o maszynce, albo chociaż o flakach?