siema siemano pizda kolano. kupilem sa domek w edron skończył mi się pacc. jak mam sie tera pozbyć domku jakaś komenda czy wypłacić hajs z banku i po tygodniu mi go zabiorą czy po jakims tam czasie??
Wersja do druku
siema siemano pizda kolano. kupilem sa domek w edron skończył mi się pacc. jak mam sie tera pozbyć domku jakaś komenda czy wypłacić hajs z banku i po tygodniu mi go zabiorą czy po jakims tam czasie??
Itemy będą w mailboxie (w każdym depo) po SS
Przy okazji tematu o domku zapytam - jak mam domek i ustawię listę gości/subownerów/osoby otwierające odpowiednie drzwi itd itp. to czy po stracie domku ustawienia zostają i w przypadku nowego ownera, ów gość tam może zawitać?
PS: Witam po dłuższej przerwie w tibii Torga.
Jak stracisz domek to invy, itp. sie calkiem kasuja. Jak przepiszesz innej osobie to tez nie wejdziesz, jedynie chyba zostaje mozliwosc otwierania dzwi, a przynajmniej tak mi sie wydaje, ze kiedys tak bylo. Podsumowujac - nie wejdziesz do swojego starego domq :p
@Vadim.
Dzięki. Okraść nikogo nie zamierzam, ino będę kupował nowy domek i stąd pytanie, żeby później nie było zdziwienia.