-
Cyclopy i DL'e 37 ed
Witam, mam kilka pytań.
Na którym respie cyclopów wyciągne najwięcej expa ? (stealth ringi)
Która runa obszarowa lepsza na cyclopy ? Avalanche czy Stone Shower?
Na cyclopach zamierzam siedzieć do 45 a potem huncić DL'e z sd.
Który resp DL'i najlepszy ? (Taki,żebym bił pojedynczo)
Dodam,że gram na Amerykańskim PvP,mam 50 m lvl i 700k w banku.
-
Ciężko powiedzieć jaki lvl, wiadomo, że czym wyższy tym szybciej bd zabijał i tym szybciej exp bd leciał. Na cyklopy lepsza jest Stone Shower.
Co do DLI moim zdaniem to zly pomysł, żeby od 45 bic je z sd, ponieważ wtedy twoje uderzenie z sd nie bd jakies potężne i raczej super wielkiego expa nie wyciągniesz, w dodatku masz tylko 700k to wcale nie tak dużo, żeby od razu bic dle z sd. Lepiej normalnie expić, od 50 lvla polecam taski na Assy, a potem crystal spidery - normalnie wand + exori, nie dość, że masz całkiem pokazny exp to jeszcze praktycznie sam profit. Na wyższym lvlu możesz się brać za jakieś sd w DL. Pozdro
-
dara dle powinny byc ok ale w nirktorych miejscach trzeba powoli podchodzic
-
Dzięki za odpowiedzi. Wypowie się ktoś na temat respa cyclopów?
-
Na mistrock najszybciej nie musisz nawet na tym lvl uzywac stealth ringa chyba ze w krytycznych sytuacjach poprostu bedzie Ci latwiej lurować
-
tak jak pisze Damovsky. Miej stealth ringi, ale nie nos ich ciagle, lepiej sie wtedy luruje potwory, szybciej expisz[stone shower]. Od siebie polecam jeszcze tomby, ktore naprawde sa najlepszym miejscem dla 30+ms/ed penisula za tp wg. mnie najlepsza.[gfb+ava]
Z tymi DLami serio sie wstrzymaj, te 700k to wcale nie jest jakis majatek, szybko zejdzie. Jesli juz naprawde sie na nie uprarles to probuj na skalach zao/farmine.
Wydaje mi sie, ze mistrock bedzie najlepsze do cyklopow. Mozesz zobaczyc tez cyclopolis, nizsze pietra. Najlepiej bedzie, jesli sam sprawdzisz, bo szybkosc respa jest zalezna od serwera. Pomijajac zabocenie :P
tak przy okazji. Jesli masz duzo kasy, chcesz expic z sd to nie zapomnij o mlv. Jesli masz softy to nos je najlepiej bez przerwy i kupuj life ringi. U mnie, na Infernie stoją po 200-400gp. Grosze. Zawsze oszczedzasz cap na manasy, a mlv leci ;)
-
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Z tymi dl'ami faktycznie się wstrzymam. Mógłby ktoś mi napisać gdzie dalej expić? Nigdy nie grałem profesjami magicznymi.
-
zrób ile dasz rady tasków do 50 lvla (z runek najszybciej będzie), od 50 bij asy/csy+ice golemy/mutated raty
po kilku taskach od 50 bijesz workery/watery/tomby z ava (penisula -2/stone tomb -2)
w sumie możesz bić tomby nawet teraz, tylko że nie brać całego respa, jednak taski to imo lepsze wyjście
z tymi dlami to w sumie bym sobie darował, waste spore..
już lepiej z jakimś eczkiem iść na hellspawny (w teamie ew.), tam masz godny exp i profit (ofc już po tym 50 lvlu)
-
idziesz na stone tomba za tp na 40 lvl kupujesz gfb i manasy i exp jak złoto uwazaj na vampiry bo jak zamuł to gleba